Centrale termice

Centrale termice preturi. Centrale termice - Date tehnice, manuale si accesorii . Selecteaza orice produs si veti gasi date suplimentare pentru Centrale termice. Se poate comanda pentru Centrale termice si on-line

La alegerea unei centrale termice trebuiesc avute in vedere cel putin urmatorii parametri cei mai importanti:

-combustibilul utilizat la centrala termica care poate fi: gaz metan, gaz petrolier lichefiat ( GPL ), curent electric, lemn, carbune, peleti, motorina, combustibil lichid usor ( CLU ), pacura , ulei uzat , etc.

-randamentul centralei termice ;

-evacuarea gazelor rezultate in urma procesului de ardere (cu exceptia centralelor termice electrice ) care se poate face prin tiraj natural (este nevoie de cos a carui cota superioara va trebui sa depaseasca acopersiul cladirii cu aprox.min.2 m) sau tiraj fortat.

Aceste modele de centrale termice comercializate de noi trebuiesc dimensionate corect in functie de necesarul imobilului in vederea asigurarii unui randament optim si pentru un consum minim de combustibil.

Proiectele tehnice de specialitate determina puterea necesara a unei centrale termice in urma unor calcule complexa care tin cont de cel putin cativa dintre factorii cei mai importanti cum ar fi : volumul/suprafata imobilului, izolatia termica a imobilului, suprafata vitrata a imobilului, orientarea fiecarei incaperi, etc.

Noi recomandam ca alegerea capacitatii unei centrale termice sa se faca pe baza de proiect de instalatii de specialitate si nu pe baza unor calcule cu indici .

SC CALOR srl ofera la preturi de importator solutii optime in domeniile: centrale termice, centrale termice preturi, centrala termica, centrale termice pret .

© www.calor.ro 2021 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator