Despre noi
Despre noi
Despre noi

        Infiintata inca din anul 1991 de catre domnul inginer Octav Popescu, firma Calor si-a castigat un statut important in sectorul instalatiilor, fiind recunoscuta pentru calitatea produselor sale destinate constructiilor civile si industriale.Cu o vechime de peste 30 ani, infiintata ca societate comerciala cu raspundere limitata, cu capital integral romanesc, se situeaza printre primele firme din sfera instalatiilor pentru constructii.

         Raportul calitate/pret, profesionalismul serviciilor si stocul generos de marfuri au ajutat compania sa devina un leader pe piata instalatiilor si sa se dezvolte din toate punctele de vedere.

         Seriozitatea companiei, in colaborarile cu clientii, a condus la crearea de colaborari bazate pe avantaje multiple:

  • O gama multipla de produse, care insumeaza peste 12.000 de articole
  • Stocuri actualizate, pentru a pune la dispozitie clientilor intreaga gama de produse care asigura buna functionare a unei instalatii termice sau de climatizare.
  • Un colectiv format din oameni specializati, gata sa execute cerintele clientilor.
  • Distribuirea produselor si furnizarea lor intr-un interval de timp scurt
  • Serviciile unui compartiment de service autorizat
  • Garantie minim 1 an la toata gama de produse

         Pagina de internet www.calor.ro care asigura accesul la informatii , comenzi si vizualizarea ofertelor promotionale lunare. Preturi accesibile si produse de calitate superioara Legaturi permanente cu clientii interesati de produsele existente in stoc, s-au creat si datorita profesionalismului de care echipa Calor a dat dovada de-a lungul timpului. Societatea se bucura de recunoasterea calitatii serviciilor atat din partea clientilor multumiti, cat si din partea altor firme din acest sector, firme concurente.

         Compania CALOR asigura aditional clientilor consultanta gratuita, asistenta tehnica si servicii de garantie.Prin colaborarea cu firma CALOR multi clienti economisesc timp pretios prin achizitionarea produselor dintr-o singura locatie, nefiind nevoie de o alta deplasare pentru ridicarea produselor sau realizarea altor demersuri.

          Societatea CALOR S.R.L. este o societate complexa cu un numar spectaculos de clienti, care ofera pe langa serviciul ireprosabil de achizitii de produse, si consultanta specializata, fiind astfel un partener de afaceri ideal si competitiv.

 

 

SC CALOR SRL
Sos.Progresului nr.30-40, Sector 5, Bucuresti
Cod Unic de Inregistrare: RO 3004724
Numarul din Registrul Comertului:J40/13176/1991