Cum cumpar

 

 Site-ul www.calor.ro a  fost elaborat de firma Calor cu scopul de a  informa clientii despre  gama de produse comercializate si cu scopul de a  promova echipamete termice, climatizare, ventilatie, tratare apa, piscine, etc.

 

Pentru cunoscatori

Firma Calor iti pune la dispozitie  o serie de accesorii, utilaj si echipamente necesare oricarui tip de centrala termica, indiferent de utilizarea sa industriala sau rezidentiala.

Daca  lucrezi  intr-un domeniu specializat sau ai cunostintele necesare folosirii unor astfel de echipamente poti alege direct de pe site-ul nostru www.calor.ro produsele de care ai nevoie.

Site-ul este structurat in asa fel incat iti poti alege  singur produsele in functie de producator sau in functie de categoria de produse in care se incadreaza.

Dupa ce ai ales produsul, iti sunt  oferite  informatii tehnice pentru  a verifica daca alegerea facuta este cea care se potriveste  cerintelor  tale.Comanda poate fi executata si validata doar in conditiile in care clientul completeaza campurile de pe site cu datele personale solicitate.Comanda  poate include  mai multe  produse indiferent de categoria  produselor.

 

PRETURILE  AFISATE IN SITE NU INCLUD TRANSPORTUL LA  BENEFICIAR. TRANSPORTUL SE POATE FACE CU UN CURIER RAPID  SAU PRODUSELE POT FI RIDICATE PERSONAL DE CLIENT DIRECT DE LA SEDIUL FIRMEI, DE LUNI PANA VINERI INTRE ORELE 8:00 SI 16:00.

PRETURILE DIN SITE SUNT VALABILE IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale.

 

Societatea  Calor S.R.L.  si-a  castigat un loc de frunte in topul celor mai bine cotate firme din sectorul instalatiilor, ea reusind sa  se faca remarcata atat de clienti, cat si de firme de profil, timp de 18 ani fara a  involua.Evolutia  firmei a fost una constanta si avantajoasa atat pentru clienti, cat si pentru cifra de afaceri inregistrata.

SC CALOR SRL
Sos.Progresului nr.30-40, Sector 5, Bucuresti
Cod Unic de Inregistrare: RO 3004724
Numarul din Registrul Comertului:J40/13176/1991