Marca PROTHERM

Centrale de apartament pe gaz Protherm Panther KTV

Comanda orice Centrale de apartament pe gaz Protherm Panther KTV online - preturi de importator
Cod gamă: PROPANTHERKTV
Centrale termice - kit de evacuare
3 ani garantie
PIF gratuita

Pentru a putea comanda alege din tabelul de mai jos varianta potrivită şi click pe butonul Detalii.

Atribute \ Modele PANTHER 25 KTV
PROPANTHER25KTV
PANTHER 30 KTV
PROPANTHER30KTV
Putere Termica
Putere termica utila maxima 24.6 kW 29.6 kW
Putere termica utila minima 8.9 kW 10.4 kW
Putere termica maxima in focar 26.5 kW 32.5 kW
Putere termica minima in focar 10.6 kW 12.5 kW
Emisii noxe
Cantitate max. gaze evacuate 2.8 kg/h 3.44 kg/h
Temperatura gazelor evacuate 122 °C 138 °C
Circuit incalzire
Domeniu de reglare a temperaturii 38-80 °C 38-80 °C
Temperatura maxima agent termic 80 °C 80 °C
Temperatura minima agent termic 38 °C 38 °C
Presiune maxima circuit incalzire 3 bar 3 bar
Presiune minima circuit incalzire 0.5 bar 0.5 bar
Volum vas expansiune 7 litri 8 litri
Circuit A.C.M.
Debit ACM la dt=30 ºC 12.01 l/min 14.01 l/min
Debit min. de ACM 1.7 l/min 1.7 l/min
Presiune maxima ACM 10 bar 10 bar
Presiune minima ACM 0.5 bar 0.5 bar
Temperatura min/max ACM 38/60 °C 38/60 °C
Temperatura minima ACM 38 °C 38 °C
Date electrice
Putere electrica consumata 147 W 152 W
Generalitati
Auto-Diagnoza
Boiler
Camera de ardere etansa
Functionare cu boiler extern
Tiraj tiraj fortat tiraj fortat
Preparare ACM da da
Panou de comanda da da
PIF gratuita
Kit de evacuare
Cod producator 25KTVA 30KTVA
Caracteristici electrice
Tensiune de alimentare 220 V 220 V
Consum electric   152 W
Grad protectie electrica IPX4D IPX4D
Dimensiuni
Latime 41 cm 45 cm
Inaltime 74.2 cm 80.7 cm
Adancime 31.1 cm 36 cm
Greutate 37 kg 39 kg

Centrale de apartament pe gaz Protherm Panther KTV

Centrale de apartament pe gaz Protherm Panther KTV:


Centrale de apartament pe gaz Protherm Panther sunt centrale termice murale echipate cu sistem pentru admisia aerului si evacuarea fortata a gazelor de ardere.

Afisajul digital al acestor centrale de apartament pe gaz prezinta un numar mare de informatii despre starea centralei  si a sistemului.

Pictogramele si ledurile permit un control intuitive si facil.

In caz de defectiune centralele termice cu tiraj fortat vor afisa un cod de autodiagnoza pe display. Codurile de autodiagnosticare afisate pe ecran ofera informatii despre starea centralei murale, necesare tehnicianului de service.     

Sistemul este controlat prin intermediul microprocesorului incorporat care masoara continuu starea si valorile oferite de senzorii centralelor de termice cu tiraj fortat. Pentru o interventie prompta si rapida a utilizatorului sau tehnicianului de service asupra centralelor termice murale, acestea se vor opri si vor afisa codul de avarie corespunzator daca apar situatii non-standard: lipsa gaz, presiune insuficienta, supraincalzire, etc.

Placile electronice ale centralelor termice cu tiraj fortat Panther  au in componenta un sistem nou de comunicare e-Bus,  care alaturi de un termostat de camera dedicat poate reduce semnificativ costul facturii de incalzire. In plus prelungeste durata de viata a centralei termice murale si a intregului sistem de incalzire.

Termostatul de camera e-Bus in corelatie cu senzorul de temperatura exterioara pot asigura un control echitermic, astfel  incat valoarea setata pentru temperatura apei din radiatoare sa se modifice automat in functie de temperatura indicata de senzorul din exterior.  Daca temperatura din exterior scade sistemul actioneaza  rapid, iar daca in exterior creste temperatura sistemul previne incalzirile excesive.

Centralele termice murale Panther sunt prevazute cu functia CONFORT pentru economisirea apei menajere. La aceste centrale termice cu tiraj fortat functia  Confort activeaza preincalzirea apei calde menajere si scurteaza timpul necesar pentru atingerea temperaturii dorite. Aceasta functie se activeaza din panoul de comanda al centralei sau automat prin deschiderea/inchiderea robinetului de apa calda menajera.

In meniul centralelor termice cu tiraj fortat se poate memora data la care se va efectua urmatoarea revizie, astfel incat utilizatorul sa fie anuntat. Pentru evitarea eventualelor probleme cauzate de variatiile de tensiune ce pot aparea in reteaua electrica, aceste centrale termice cu tiraj fortat sunt echipate cu un stabilizator de tensiune.

Centralele de apartament pe gaz  Protherm Panther au si o caracteristica ecologica fiind pregatite pentru conectarea la un sistem de energie regenerabila. Se pot conecta la un boiler incalzit de la panouri solare sau de la o pompa de caldura prin simpla setare a configuratiei in meniul centralei.

Centrale de apartament pe gaz Protherm Panther KTV

Centrale termice pe gaz Protherm Panther 30 KTV - schita dimensiuni Centrale termice pe gaz Protherm Panther 30 KTV - schita dimensiuni
Centrale termice pe gaz Protherm Panther 25 KTV - schema conexiuni electrice Centrale termice pe gaz Protherm Panther 25 KTV - schema conexiuni electrice
Centrale termice pe gaz Protherm Panther 25 KTV - schita de functionare Centrale termice pe gaz Protherm Panther 25 KTV - schita de functionare
Centrale termice pe gaz Protherm Panther 25 KTV - tablou de comanda Centrale termice pe gaz Protherm Panther 25 KTV - tablou de comanda
Centrale termice pe gaz Protherm Panther 25 KTV - schita dimensiuni Centrale termice pe gaz Protherm Panther 25 KTV - schita dimensiuni

Sus

Centrale de apartament pe gaz Protherm Panther KTV

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la Centrale de apartament pe gaz Protherm Panther KTV cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: Centrale de apartament pe gaz Protherm Panther KTV - Centrale termice tiraj fortat.

© www.calor.ro 2019 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator