Marca BRAHMA

FOTOREZISTENTE FC

Comanda orice FOTOREZISTENTE FC online - preturi de importator
Cod gamă: BRAFC

Garanţie: 12 Luni

Preţ: De la 37,51 lei(TVA inclus)

Pentru a putea comanda alege din tabelul de mai jos varianta potrivită şi click pe butonul Detalii.

Atribute \ Modele FC 7/R
BRAFC7R
FC 8/R
BRAFC8R
FC 11
BRAFC11
FC 13/R
BRAFC13R
Pret 55 lei 56,5 lei 70,78 lei 37,51 lei
Date tehnice
Temperatura max de lucru 60 °C 60 °C 60 °C 60 °C
Durata de viata medie 50000 h 50000 h 50000 h 50000 h
Temperatura min de lucru 0 °C 0 °C 0 °C 0 °C
Alte caracteristici
Flansa si clema
Conexiuni
Cod producator 18210006 18210025 18210050  

FOTOREZISTENTE FC

FOTOREZISTENTE FC

Detectarea flacarii la arzatoarele cu combustibil lichid se realizeaza cu ajutorul unor senzori ce detecteaza prezenta flacarii cu ajutorul unui semnal electric ce poate fi folosit de sistemul de aprindere si de sistemul de comanda. In general pentru detectarea prezentei flacarii in aceste dispozitive se poate folosi o fotorezistenta care exploateaza lumina generata de flacara.

FOTOREZISTENTE FC - particularitati constructive:

Acestea sunt cele mai utilizate detectoare de flacara pentru arzatoare de combustibil lichid.Sunt disponibile diferite tipuri de fotorezistente ce difera constructiv si aplicativ. Diferenta intre fotorezistenta FC7 si FC8 este data de elementul de detectare care detecteaza lumina ce vine din directie laterala pentru FC7 si frontala pentru FC8.

Fotorezistenta FC9 este potrivita pentru cazurile in care lumina este emisa din lateral, aceasta contine o dioda interna ce o recomanda pentru anumite dispozitive (BRAHMA 32CN). Diferenta intre fotorezistentele FC11,FC13 si FC14 este data de sistemul de fixare deoarece toate capteaza lumina frontal dar si pe cea emisa din lateral. Fotocelulele FC14 si FC14L difera prin lungimea carcasei, ambele receptioneaza lumina emisa frontal cat si lateral, acestea sunt prevazute cu un adaptor ce faciliteaza instalarea si intretinerea. Lungimea standard a cablului fotocelulei este de 600mm. Gama de temperaturi ce le asigura o durata de viata maxima(50000 ore) este de la 0oC la +60oC.

Sensibilitatea acestor fotorezistente poate fi identificata prin culoarea carcasei astfel: /N - Negru , /R- Rosu , /A- Albastru , /V-Verde. Culoarea rosu indica fotorezistente cu sensibilitate standard, culoarea albastru indica fotocelule cu sensibilitate maxima, iar cele de culoare verde sunt cele mai putin sensibile.

FOTOREZISTENTE FC - particularitati functionale:

Aceste fotorezistente sunt dispozitive optoelectronice ce au in structura lor materiale semiconductoare care in momentul in care sunt supuse actiunii unei unde luminoase acestea prezinta o crestere importanta a conductivitatii electrice. Datorita acestei caracteristici ele sunt folosite pentru a comunica cu sistemele de aprindere, de control si de siguranta a arzatoarelor alimentate cu combustibil lichid sau gazos.

FOTOREZISTENTE FC

Fotorezistenta FC 7/R Fotorezistenta FC 7/R
Fotorezistenta FC 8/R Fotorezistenta FC 8/R
Fotorezistenta FC 11 Fotorezistenta FC 11
Fotorezistenta FC 13/R Fotorezistenta FC 13/R
Fotorezistenta FC 7/R - dimensiuni Fotorezistenta FC 7/R - dimensiuni
Fotorezistenta FC 8/R - dimensiuni Fotorezistenta FC 8/R - dimensiuni
Fotorezistenta FC 11 - dimensiuni Fotorezistenta FC 11 - dimensiuni
Fotorezistenta FC 13/R - dimensiuni Fotorezistenta FC 13/R - dimensiuni

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la FOTOREZISTENTE FC cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: FOTOREZISTENTE FC - Fotocelule si fotorezistente.

© www.calor.ro 2018 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator