Marca VIADRUS

REGULATOR DE TIRAJ PENTRU CENTRALE TERMICE PE LEMNE

REGULATOR DE TIRAJ PENTRU CENTRALE TERMICE PE LEMNE preturi, seria TERREGULATOR DE TIRAJ PENTRU CENTRALE TERMICE PE LEMNE, Accesorii centrale pe lemne
Cod produs: VIART3
Preţ: 170,29 136,23 lei(TVA inclus)
1 an garantie

REGULATOR DE TIRAJ PENTRU CENTRALE TERMICE PE LEMNE

Produse recomandate în pachet:
Puteţi configura componenţa pachetului bifând/debifând casuţa corespunzătoare fiecărui accesoriu pentru REGULATOR DE TIRAJ PENTRU CENTRALE TERMICE PE LEMNE
Valoarea pachetului se actualizează automat funcţie de selecţia realizată.

Cod producator RT3
Greutate 400 g

Sus

Acest termostat regulator de tiraj cu lant este un element termomecanic.acest regulator de tiraj se instaleaza in zona de iesire a agentului termic din cazan si in functie de temperatura pe care o masoara regleaza arderea prin deschiderea sau inchiderea unei clapete de aer de ardere primar. Clapeta de aer este pozitionata in zona cenusarului pe usa cazanului.

Astfel prin deschiderea/inchiderea acestei clapete de aer va fi permis accesul unei cantitati mai mari sau mai mici de aer pentru procesul de ardere, astfel incat arderea in camera de ardere va avea intensitate mai mare sau mai mica.
Lungimea lantului trebuie sa fie ajustata in asa fel incat la atingerea in cazan a temperaturii care se regleaza din rozeta, clapeta de aer sa fie in stare inchisa.
Inchiderea totala va fi evitata prin limitarea inchiderii la 2-3 mm.

Portiunea de acces a aerului in cazan va fi pastrata libera pentru a putea permite accesul unui debit suficient de aer in cazan.

REGULATOR DE TIRAJ PENTRU CENTRALE TERMICE PE LEMNE

REGULATOR DE TIRAJ PENTRU CENTRALE TERMICE PE LEMNE - COMPONENTE REGULATOR DE TIRAJ PENTRU CENTRALE TERMICE PE LEMNE - COMPONENTE

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la REGULATOR DE TIRAJ PENTRU CENTRALE TERMICE PE LEMNE cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: REGULATOR DE TIRAJ PENTRU CENTRALE TERMICE PE LEMNE - Accesorii centrale pe lemne.

© www.calor.ro 2018 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator