Marca HONEYWELL

SET COMPLET ROBINET CU CAP TERMOSTATIC SI RETUR 1/2 VTL320EA15

SET COMPLET ROBINET CU CAP TERMOSTATIC SI RETUR 1/2 VTL320EA15 preturi, seria SET COMPLET HONEYWELL, Robineti calorifere
Cod produs: HONVTL320EA15
Preţ: 106,65 85,32 lei(TVA inclus)

SET COMPLET ROBINET CU CAP TERMOSTATIC SI RETUR 1/2 VTL320EA15

Racord 1/2 "
Temperatura maxima de lucru 130 °C
Cod producator VTL320EA15
Tip robinet termostatic

Sus

Set complet robinet cap termostatic si retur 1/2 Honeywell.

Termostatul Honeywell mentine constanta temperatura incaperii. Daca temperatura coboara sub valoarea setata, termostatul va deschide accesul apei calde in radiator. Atunci cand se atinge valoarea setata, termostatul va inchide accesul apei calde. In acest mod, radiatorul va fi incalzit doar cand va fi necesar sa se atinga temperatura setata.
Capul termostatic trebuie sa aiba posibilitatea inregistrarii temperaturii camerei. Daca doriti sa ascundeti radiatorul si termostatul in spatele draperiei sau mobilierului, este indicat sa instalati un termostat cu senzor la distanta.
Daca plecati de acasa pentru o perioada mai lunga de timp, puteti fixa in siguranta termostatul la *, setare ce mentine temperatura camerei la aproximativ 7-8°C.

Avantajele setului Honeywell:

-  mentinerea constanta a temperaturii interioare;
-  reducerea consumului de energie cu pana la 20%;
-  domeniu de reglaj al temperaturii de la 8 la 28°C;
-  pozitie pentru protectie anti-inghet;

SET COMPLET ROBINET CU CAP TERMOSTATIC SI RETUR 1/2 VTL320EA15

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la SET COMPLET ROBINET CU CAP TERMOSTATIC SI RETUR 1/2 VTL320EA15 cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: SET COMPLET ROBINET CU CAP TERMOSTATIC SI RETUR 1/2 VTL320EA15 - Robineti calorifere.

© www.calor.ro 2020 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator