toate categoriile

Arzatoare

Arzatoare preturi. Arzatoare - Date tehnice, manuale si accesorii . Selecteaza orice produs si veti gasi date suplimentare pentru Arzatoare. Se poate comanda pentru Arzatoare si on-line

Societatea noastra comercializeaza mai multe tipuri de arzatoare care se pot clasifica in functie de  : arzatoare pe gaze, arzatoare pe motorina, arzatoare pe clu, arzatoare pe ulei ars, arzatoare pe peleti, arzatoare mixte .

Arzatoarele se monteaza pe cazane, cuptoare, incineratoare, etc.

Aceste arzatoare sunt in fapt instalati de ardere care au rolul de a arde combustibilul in scopul generarii de caldura, caldura care mai apoi va fi transmisa focarului cazanului/cuptorului/incineratorului.

Modelele de arzatoare comercializate de SC CALOR srl sunt compatibile cu diverse tipuri de cazane, dar in prealabil de a alege achizitionarea unor arzatoare clientii trebuie sa se asigure ca din punct de vedere tehnic aceasta compatibilitate este realizabila si posibila.

In cazul achizitionarii de la firma noastra atat a arzatorului cat si a cazanului, compatibilitatea nu mai reprezinta o problema a clientului.

Totusi in cazul in care nu este rentabila inlocuirea cazanului, la alegerea arzatorului trebuiesc avute in vedere urmatoarele aspecte:

-puterea maxima a arzatorului trebuie sa fie cu min.20% superioara puterii utile a cazanului;

-flansa cazanului trebuie sa fie compatibila cu flansa arzatorului ;

-tunul arzatorului trebuie sa fie scurt sau lung functie de lungimea flansei cazanului si a focarului (trebuie sa luam in consierare ca pentru o functionare optima flacara arzatorului trebuie sa nu fie nici foarte lunga pentru ca poate ditruge elementele fundului cazanului, dar nici prea scurta pentru ca in acest ultim caz randamenul va fi scazut) ;

-daca prodcatorul cazanului furnizeaza un tabel cu arzatoare compatibile se va tine cont de acest tabel;

Noi oferim asistenta in domeniile : arzatoare, arzatoare gaz preturi, arzatoare gaze pret, arzatoare pe motorina, arzatoare motorina pret, arzatoare pe clu , arzatoare peleti, etc.

 

 

© www.calor.ro 2021 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator