Marca INTERKLIMA

AEROTERME APA CALDA INTERKLIMA UH 3011

AEROTERME APA CALDA INTERKLIMA UH 3011 preturi, seria AEROTERME APA CALDA INTERKLIMA, Aeroterme pe apa


Aeroterme Interklima  UH destinate incalzirii spatiilor inchise de mari dimensiuni din - fabrici, ateliere, sere, depozite, magazine, sali sport.

- structura este din profile extrudate de dur-aluminiu, asamblate prin piese turnate din aluminiu special;
- placile laterale sunt din otel galvanizat;

Cod produs: INTUH3001

Garanţie: 12 Luni

AEROTERME APA CALDA INTERKLIMA UH 3011

Performante
Putere termica 7.5 kW
Debit aer 1650 m³/h
Pierdere de presiune 12 kPa
Rotatii 1400 rpm
Caracteristici
Alimentare 220 V
Numar poli 4
Numar randuri 1
Generalitati
Grad protectie motor 54 IP
Curent nominal 0.95 A
Cod producator UH3001
Latime 43.5 cm
Inaltime 50.2 cm
Adancime 27.5 cm
Greutate 17 kg

Sus

Aeroterme apa calda Interklima UH:

Aeroterme Interklima UH  combina modul de realizare atractiv cu calitatea ridicata a constructiei si cu performantele functionale desavarsite. Echipamentele de acest tip se pot monta suspendate de tavan sau pe perete, cu descarcare verticala sau orizontala. Aerotermele functioneaza cu apa calda, apa supraincalzita sau abur si au schimbatoare de caldura cu 1, 2 sau 3 randuri.

Au in componenta ventilatoare silentioase prevazute cu motoare avand 4 sau 6 poli si sunt caracterizate de o constructie rigida cu profile speciale din aluminiu si panouri de acces. Optional, aceste aeroterme apa sunt prevazute cu filtru sau cutie de amestec.

Aceste aeroterme Interklima sunt disponibile in trei serii standard, cu puteri de la 7.500 la 74.600 W. Destinatia ideala pentru astfel de aeroterme apa calda o reprezinta incalzirea volumelor inchise de mari dimensiuni, cum ar fi fabrici, ateliere, sere, depozite, magazine, sali de expozitie etc.

Avantaje aeroterme Interklima:

  • Aerotermele apa calda au grile de aer reglabile orizontal (optional - vertical);
  • Schimbatoarele de caldura cu aripioare sunt alcatuite din tevi de cupru prevazute cu aripioare de Al, testate la 30 bar;
  • Ventilatoarele axiale sunt perfect echilibrate si sunt prevazute cu suport antivibrant, plase de otel de protectie si motor cu rotor extern cu grad de protectie IP-54 si protectie termica.

Aerotermele Interklima sunt dotate cu schimbatoare de caldura pentru apa calda sau abur. Diferenta dintre schimbatoarele pentru apa calda si cele pentru abur se face in numarul de randuri, astfel cele pe apa calda pot fi cu 1, 2 sau 3 randuri si cele de abur sunt cu 1 sau 2 randuri. Schimbatorul folosit pentru aerotermele apa calda este din teava de cupru de 3/8” si este prevazut cu aripioare din
aluminiu cu un design ondulat, pentru a avea eficienta ridicata. La cerere sunt disponibile si aripioare din cupru. 

 

AEROTERME APA CALDA INTERKLIMA UH 3011

Aeroterme apa calda - Dimensiuni Aeroterme apa calda - Dimensiuni

Sus

AEROTERME APA CALDA INTERKLIMA UH 3011

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite

Petrisor Cristian - 04-06-2011

Buna ziua,

Doresc sa cumpar aceasta aeroterma pe apa. Am posibilitatea de a o plati pe data de 5 iunie. Va rog sa imi comunicati cum putem proceda pentru ca pretul la aeroterma sa ramana valabila.

Răspuns oficial www.calor.ro

Aveti doua variante: sa platiti un avans si sa pastram pretul aerotermei in EURO sau sa o achizitionati in rate prin BRD Finance, urmand ca ratele la aceasta aeroterma pe apa sa le platiti la BRD.

Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la AEROTERME APA CALDA INTERKLIMA UH 3011 cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: AEROTERME APA CALDA INTERKLIMA UH 3011 - Aeroterme pe apa.

© www.calor.ro 2021 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator