Marca SFA SANIFLO

SANIPOMPA COMPACTA PENTRU APE UZATE SFA SANICOMPACT C43 Sistem Dual Flush

SANIPOMPA COMPACTA PENTRU APE UZATE SFA SANICOMPACT C43 Sistem Dual Flush preturi, seria SANIPOMPE COMPACTE PENTRU APE UZATE SFA, Statii colectare - evacuare ape uzate

- Modele compacte integrate in vasul ceramic;

- Design modern;

Cod produs: SFASANC43LV
Preţ: 2.800,02 lei(TVA inclus)
2 ani garantie
Conectare posibila WC
Conectare posibila chiuveta

SANIPOMPA COMPACTA PENTRU APE UZATE SFA SANICOMPACT C43 Sistem Dual Flush

Caracteristici motor
Tensiune de alimentare 220 V
Domeniu de lucru
Temperatura maxima lichid 35 °C
Putere nominala 0.8 kW
Inaltime maxima de pompare 3 m
Distanta orizontala maxima de pompare 30 m
Racorduri
Conectare WC
Conectare bideu
Conectare dus
Conectare cada
Conectare chiuveta
Conectare masina de spalat rufe
Conectare masina de spalat vase
Conectare posibila chiuveta bucatarie
Racord evacuare 32 mm
Conectare bazin de spalare
Caracteristici constructive
Tocator
Detalii model
Cod producator C43LV
Latime 43 cm
Inaltime 44.5 cm
Adancime 39 cm

Sus

SANICOMPACT C43

Noul sistem Dual Flush  permite un consum de doar 3.8 respectiv 5  litri de apa / ciclu, prin alegerea unuia din cele doua cicluri de functionare, economic sau normal.
Butonul de actionare Dual Flush va ofera posibilitatea alegerii duratei de functionare a ciclului economic, intre 19 si 25 de secunde.
Pompa cu tocator este integrata in vasul ceramic, fapt care va permite instalarea unui WC suplimentar si a unui lavoar oriunde doriti.

Contine: capac de toaleta, clapeta antiretur externa, set accesorii montaj.

Sanicompact C43 este o solutie, de tip 2 in 1, ingenioasa care raspunde oricaror constrangeri de spatiu disponibil.
Sistemul Sanicompact C43 este perfect pentru a amenaja spatii foarte mici datorita integrarii motorului in vasul ceramic.

Sanipompa compacta pentru ape uzate SFA Sanicompact C43 este un WC special echipat cu un dispozitiv de tocare-pompare integrat in vasul de ceramica, fiind destinat evacuarii de materii fecale, hartie igienica si ape uzate igtienico-sanitare.
Acest aparat este destinat pentru uz casnic. Aparatul are un randament ridicat, este sigur si fiabil, cu conditia ca toate instructiunile de instalare si intretinere specificate in manualul prezentat sa fie respectate cu strictete.

Sanipompa compacta pentru ape uzate SFA Sanicompact C43 principiul de functionare:
Sanicompact este comandat cu ajutorul unui programator electronic. Aparatul poate avea doua functii:

  1. De tocare-pompare, în cazul functionarii ca si WC: motorul porneste prin apasarea unui buton de comanda situat pe marginea posterioară a vasului de ceramica. Ciclul de functionare dureaza 25 de secunde.
  2. Doar de pompare (optional), pentru evacuarea apelor uzate de la o chiuveta: in acest caz motorul porneste automat. Durata de functionare depinde de volumul de apa care trebuie pompat.

Sanipompa compacta pentru ape uzate SFA Sanicompact C43 punere in functiune:

  • Dupa ce ati verificat ca racordurile hidraulice au fost efectuate, cuplati alimentarea electrica. Deschideti robinetul de alimentare cu apa la maximum, pentru a obtine o spalare eficienta. Apasati o data pe butonul de comanda de pe marginea posterioara a vasului de ceramica, pentru a porni ciclul de functionare. Aruncati cateva bucati de hartie igienica in WC, apoi repetati ciclul de functionare.
  • Optiunea pentru chiuvett: ltsati sa curga robinetul chiuvetei. Aparatul se pune în functiune automat. Verificati etanseitatea racordurilor.

Atentie: robinetul de la chiuveta trebuie sa se inchida perfect etans. O scurgere, cat de mica, poate provoca pornirea repetata a sanipompei SANICOMPACT, in mod inutil.

CURATARE / DETARTRAJ

Pentru a detartra si curata WC-ul echipat cu dispozitivul de tocare-pompare, utilizati in mod regulat un detartrant corespunzator (de exemplu, detartrantul pentru sanipompe de la SFA, care este conceput pentru a indeparta tartrul tinand cont de piesele din interiorulaparatului dvs.). Pentru a evita acumularea de calcar in interiorul aparatului de tocare, se recomanda curatarea regulata.
Pentru aceasta, debransati aparatul de la sursa electrica de alimentare, lasati sa curga in WC o doza de detartrant, lasati cateva ore, apoi rebransati aparatul la sursa electrica de tensiune. Trageti de cateva ori apa la WC, pentru a clati.
Frecventa acestei operatiuni de detartrare depinde de duritatea apei din regiunea in care locuiti. Va recomandam sa repetati aceasta operatie, de cel putin doua ori pe an.

 

SANIPOMPA COMPACTA PENTRU APE UZATE SFA SANICOMPACT C43 Sistem Dual Flush

SFASANC43LV  - SANIPOMPE COMPACTE PENTRU APE UZATE SFA Sanicompact C43 - Dimensiuni SANIPOMPE COMPACTE PENTRU APE UZATE SFA Sanicompact C43 - Dimensiuni
SFASANC7LV - SANIPOMPE COMPACTE PENTRU APE UZATE SFA Sanicompact Star - Dimensiuni SANIPOMPE COMPACTE PENTRU APE UZATE SFA Sanicompact Star - Dimensiuni

Sus

SANIPOMPA COMPACTA PENTRU APE UZATE SFA SANICOMPACT C43 Sistem Dual Flush

SFASANC43LV  - SANIPOMPE COMPACTE PENTRU APE UZATE SFA Sanicompact C43 - Prezentare SANIPOMPE COMPACTE PENTRU APE UZATE SFA Sanicompact C43 - Prezentare
SANIPOMPE COMPACTE PENTRU APE UZATE SFA Sanicompact C43 SANIPOMPE COMPACTE PENTRU APE UZATE SFA Sanicompact C43
SFASANC7LV - SANIPOMPE COMPACTE PENTRU APE UZATE SFA Sanicompact Star - Prezentare SANIPOMPE COMPACTE PENTRU APE UZATE SFA Sanicompact Star - Prezentare

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la SANIPOMPA COMPACTA PENTRU APE UZATE SFA SANICOMPACT C43 Sistem Dual Flush cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: SANIPOMPA COMPACTA PENTRU APE UZATE SFA SANICOMPACT C43 Sistem Dual Flush - Statii colectare - evacuare ape uzate.

© www.calor.ro 2021 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator