Radiatoare electrice de baie

Radiatoare electrice de baie preturi. Radiatoare electrice de baie - Date tehnice, manuale si accesorii . Selecteaza orice produs si veti gasi date suplimentare pentru Radiatoare electrice de baie. Se poate comanda pentru Radiatoare electrice de baie si on-line
Se afişează 1 - 8 din cele 8 produse conform filtrării

Radiatoare electrice de baie

.

Ordonează după:

RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT ACANTO SI HELISEA

RADACAHEL

RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT ACANTO SI HELISEA avantaje:
-tip DHS - Diffused Heating System - utilizeaza radiatia pentru mentinerea temperaturii cu consum minim de energie si un confort deosebit;
-eficienta energetica mare cu consumuri mici de resurse;
-discretie si functionare silentioasa;
-exploatare sigura in medii umede.

  • Putere termica: 0.3 kW ~ 0.45 kW
Preţ: de la 963,55 lei(TVA inclus)
3 ani garantie

RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE TONON FORTY SERIA OPTI D

TONOPTID

Radiatoarele electrice de baie Opti D au fost alese pentru a oferi maximum de functionalitate cu mai putin spatiu si pentru a facilita integrarea cu diferite tipuri de mobilier.
Radiatoarele dispun de controller digital ce permit controlarea modului de functionare a rezistentei electrice in functie de timp si temperatura ambianta setata.

  • Putere termica: 0.35 kW ~ 1.25 kW

RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE TONON FORTY SERIA OPTI CD

TONOPTICD

Radiatoarele electrice Opti CD au functie dubla de incalzire si uscare, fiind destinate in principal utilizarii in baie sau bucatarie. Design-ul radiatoarele format din tuburi orizontale faciliteaza introducerea prosoapelor, imbunatatind in acelasi timp in mod semnificativ forma radiatoarelor.

  • Putere termica: 0.5 kW ~ 1.25 kW

RADIATOARE ELECTRICE TONON FORTY SERIA BURANO

TONBURANO

Radiatiarele electrice Burano sunt o modalitate moderna pentru a incalzi independent camera fara a fi nevoie de cazan si conexiune cu tevi.
Radiatoarele au design-ul format din elementi verticali plati, care se incadreaza usor in orice tip de incapere.
Transferul de caldura are loc prin convectie si radiatie,astfel creste semnificativ confortul in camera in care este instalat.

  • Putere termica: 0.75 kW ~ 1.5 kW

RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE TONON FORTY SERIA DUCALE

TONDUCALE

Radiatiarele electrice Ducale combina incalzirea unui radiator tip port prosop cu potentialul de incalzire al unui radiator electric.
Radiatoarele au design-ul format din elementi orizontali, distantati special petru a permite asezarea prosoapelor si a halatelor de baie.

  • Putere termica: 0.5 kW ~ 1 kW

RADIATOARE ELECTRICE TONON FORTY SERIA MURANO

TONMURANO

Radiatiarele electrice Burano sunt o modalitate moderna pentru a incalzi independent camera fara a fi nevoie de cazan si conexiune cu tevi.
Radiatoarele au design-ul format din elementi verticali plati cu inaltime de 2 metri, ceea ce face ca acest tip de radiator sa se incadreze usor in spatiile inguste.
Transferul de caldura are loc prin convectie si radiatie,astfel creste semnificativ confortul in camera in care este instalat.

  • Putere termica: 1 kW ~ 2 kW

RADIATOARE ELECTRICE SERIA CROMO

TONCROMO

Radiatoarele electrice Cromoato au functie dubla de incalzire si uscare, fiind destinate in principal utilizarii in baie sau bucatarie. Constructia din otel galvanizat cu suprafete cromate imbunatateste forma radiatorului, facandu-l un element de mobilier adevarat.

  • Putere termica: 0.35 kW ~ 0.75 kW

RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE TONON FORTY SERIA GONDOLA

TONGONDOLA
  • Putere termica: 0.3 kW ~ 0.7 kW

© www.calor.ro 2022 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator