Showroom

Showroom-ul Calor.ro

Compania noastra  iti  pune la dispozitie un Showroom, le sediul firmei, special amenajat pentru ca tu sa poti beneficia  de informatii noi esentiale, de asistenta  tehnica si de consultanta directa.In cadrul showroom-ului poti vedea toate produsele comercializate de firma noastra si te poti  documenta cu ajutorul specialistilor nostri care iti stau la dispozitie, cu privire la sistemele si instalatiile pe care trebuie sa le alegi in functie de nevoile personale.

Daca nu ai incredere in imaginile afisate pe site-ul firmei si vrei  sa te convingi ca  produsele afisate sunt de aceeasi calitate superioara, te invitam sa vizitezi showroom-ul nostru unde vei putea descoperi  o gama variata de produse adaptate nevoilor si cerintelor clientilor nostri.

Dupa analizarea  produselor  vei putea alege dintr-o gama diversificata  de centrale termice de apartament si nu numai. Intreaga sectiune de produse comercializata constituie  rezultatul  unor  specialisti  cu reputatie, apartinand unor producatori cu popularitate si autoritate in  sectorul  instalatiilor.

Exista  amplasate si montate  o serie de instalatii demonstrative  in incinta  expozitiei,  pentru a  interveni  in siuatiile in care clientii sunt total neinformati si doresc sa se documenteze  pentru a  achizitiona produsul potrivit  necesitatilor lor.Alegerea lor  va fi astfel una corecta si se va adapta  cerintelor lor  prin intelegerea  etapelor  implicate  in folosirea  acestor  tipuri de instalatii.

 

Calor.ro - Prezentare Showroom

 

 

 

Calor.ro - Birouri Showroom Calor.ro - Secretariat Calor.ro - Depozit

 

SHOWROOM

 Calor.ro - Showroom 1  Calor.ro - Showroom 2  Calor.ro - Showroom 3
 Calor.ro - Showroom 4 Calor.ro - Showroom 5   Calor.ro - Showroom 6
 Calor.ro - Showroom 7  Calor.ro - Showroom 8  Calor.ro - Showroom 9
 Calor.ro - Showroom 10  Calor.ro - Showroom 11  Calor.ro - Showroom 12
 Calor.ro - Showroom 13  Calor.ro - Showroom 14  Calor.ro - Showroom 15

 

 

© www.calor.ro 2022 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator