Marca ECOTERMAL

CENTRALE ELECTRICE ECOTERMAL MK 80 KW, 380 V

CENTRALE ELECTRICE ECOTERMAL MK 80 KW, 380 V preturi, seria CENTRALE ELECTRICE ECOTERMAL MK, Centrale termice electrice
Cod produs: ECOMK80

Garanţie: 12 Luni

Preţ: 10.143,83 8.115,06 lei(TVA inclus)
1 an garantie

CENTRALE ELECTRICE ECOTERMAL MK 80 KW, 380 V

Putere termica
Putere termica 80 kW
Suprafata incalzita (Hmed = 2.5m) 733 m²
Date electrice
Alimentare 380 V
Curent nominal (intensitate maxima)-sigurante 2 x 125 A
Curent rezistenta 121.8 A
Randament
Randament centrala termica electrica 99.3 %
Presiuni si Temperaturi
Presiune maxima recomandata 2.5 bar
Temperatura min. ACM 30 °C
Temperatura max. ACM 90 °C
Racorduri
Racorduri - tur/retur 2 "
Generalitati
Dotari valva de siguranta 2.5 bar, 1/2"; termostat de siguranta; display cu cristale lichide; control cu releu; incalzitor electric.
Boiler
Pompa
Vas de expansiune
Supapa de siguranta
Senzor de exterior
Senzor de camera
Manometru
Aerisitor
Capacitate camera de incalzire 49.6 litri
Cod producator MODULEMK80
Dimensiuni
Sectiune minima conductor-Cupru (3 x 35 + 25) + 1 x 35 mm²
Latime 79 cm
Inaltime 80 cm
Adancime 32 cm
Greutate 78 kg

Sus

CENTRALE ELECTRICE ECOTERMAL MK

Centrala electrica WARMMAN este o sursa de caldura moderna, ecologica proiectata pentru incalzirea centralizata a caselor de dimensiuni mici si medii, dar si a facilitatilor de productie. Principalele avantaje ale incalzirii cu energie electrica sunt: eficacitate, randament inalt si dimensiuni reduse in concordanta cu cerintele Uniunii Europene privind depozitarea deseurilor. Centrala electrica poate fi utilizata in orice sistem de incalzire centralizat cu incalzire directa prin acumulare sau sistem hibrid. Poate fi integrata de asemenea in sisteme pentru incalzire, in paralel cu cele cu functionare pe combustibil solid. Pentru functionarea in conditii de siguranta se recomanda instalarea unei pompe de circulatie in sistemul de operare asigurand circulatia fortata.

CENTRALE ELECTRICE ECOTERMAL MK - particularitati constructive:

Aceasta centrala electrica este echipata cu un corp al centralei izolat termic, cu unitate de control electrica si pompa de circulatie GRUNDFOS UPS/WILO, amplasata pe carcasa metalica cu prindere pe perete. Atat suprafata exterioara a acestei centrale electrice WARMMAN cat si corpul acesteia sunt vopsite electrostatic, ceea ce ii ofera rezistenta ridicata la coroziune. Toate modelele sunt echipate cu vas de expansiune, filtru de apa, valve de siguranta, termostate, senzor nivel apa atasat in corpul centralei si manometru.

Caracteristici Tehnice:

Principiul functionarii Sistemul de control al centralei electrice WARMMAN indeplineste functiile cu care a fost echipat prin intermediul a doua componente principale pentru incalzire a apei element de incalzire si pompa de circulatie. Centrala are la baza moduri principale de functionare: Mod control temperatura agent termic.

Toate centralele electrice WARMMAN sunt echipate cu termostat. Valoarea punctului de temperatura poate fi reglata intre 30 si 90 °C. Daca valoarea punctului de reglaj a fost atinsa termostatul comuta in pozitia “inchis”. Cand temperatura coboara sub valoarea punctului de reglaj rezistentele electrice sunt comutate in pozitia “deschis”. Protectia la supraincalzire este controlata cu ajutorul unui termostat de siguranta pentru blocaj. Daca exista o crestere a temperaturii pana la 105 °C cauzata de orice motiv, termostatul de siguranta inchide iar afisajul electronic va indica alarma. Termostatul va fi comutat in modul de functionare normala de catre personalul de service autorizat dupa ce s-a remediat defectul.

Mod control temperatura in camera.Amplasarea si instalarea termostatului va fi facuta in locul unde temperatura poate fi precis controlata. Tabloul de control este instalat in central electrica. In cazul in care temperatura camerei reglata scade sub valoarea temperaturii curente,incalzitorul si pompa de circulatie comuta in pozitia deschis. Cand temperatura camerei atinge valoarea temperaturii stabilite, termostatul inchide pompa de circulatie si incalzitorul. Puterea acestei centrale termice electrice este calculata in asa fel incat la cea mai mica temperatura a mediului exterior inconjura tor ea poate furniza o temperature de 25°C in camera. La sfarsitul toamnei la fel ca si primavara puterea centralei este mai mare decat cererea prin urmare aceasta conduce la porniri si opriri frecvente. Acesta este motivul pentru care astfel de centrale cu contactor controlat au trepte de functionare dupa cum urmeaza:

  1. Centralele electrice 6-30 kW au 2 trepte de functionare;
  2. Centralele electrice 37-45 kW au 3 trepte de functionare
  3. Centralele electrice 52-60 kW au 4 trepte de functionare
  4. Centralele electrice de 75 kW au 5 trepte de functionare
  5. Centralele electrice de 80 si 90 kW au 3 trepte de functionare.

Astfel clientul are posibilitatea sa utilizeze una sau mai multe trepte ale puterii centralei in concordanta cu temperatura mediului inconjurator. Aceasta metoda asigura controlul si prevenirea fluctuatiilor de temperatura ridicata in timpul starii de functionare. Acest procedeu mareste perioada de viata pentru componentele din sistem si creste fiabilitatea centralei electrice WARMMAN.

Daca valoarea punctului de reglaj este rapid crescuta, unitatea de control comuta pe diferite trepte cu o intarziere de 2 secunde. Aceasta perioada ofera protectie impotriva zgomotului cauzat de catre schimbarile rapide ale incarcarilor.

CENTRALE ELECTRICE ECOTERMAL MK 80 KW, 380 V

Centrale electrice Ecotermal MK fara vas de expansiune - conectare la sistem cu cazan pe combustibil solid Centrale electrice Ecotermal MK fara vas de expansiune - conectare la sistem cu cazan pe combustibil solid
Centrale electrice Ecotermal MK fara vas de expansiune - conectare la sistem de incalzire local Centrale electrice Ecotermal MK fara vas de expansiune - conectare la sistem de incalzire local

Sus

CENTRALE ELECTRICE ECOTERMAL MK 80 KW, 380 V

Centrale electrice Ecotermal MK fara vas de expansiune - tabel consumuri estimative Centrale electrice Ecotermal MK fara vas de expansiune - tabel consumuri estimative

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la CENTRALE ELECTRICE ECOTERMAL MK 80 KW, 380 V cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: CENTRALE ELECTRICE ECOTERMAL MK 80 KW, 380 V - Centrale termice electrice.

© www.calor.ro 2021 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator