Marca HEIZER

BOILER GAZ HEIZER TGFN - 6 - 585 L TIRAJ FORTAT

BOILER GAZ HEIZER TGFN - 6 - 585 L TIRAJ FORTAT preturi, seria BOILER GAZ HEIZER TGFN - TIRAJ FORTAT, Boilere pe gaz
Cod produs: HEITGFN6

BOILER GAZ HEIZER TGFN - 6 - 585 L TIRAJ FORTAT

Caracteristici
Capacitate boiler 585 litri
Putere termica utila 31 kW
Tiraj FORTAT
Presiune max de lucru 6 bar
Dispozitiv control gaze arse
Izolat
Supapa hidraulica de siguranta
Supapa de siguranta
Termometru
Termostat reglare
Greutate 278 kg

Sus

Încălzitoarele camerei etanșe și tiraj forțat din seria TGFN nu necesită un coș de fum, deoarece întreaga cale a gazelor și a gazelor arse de ardere are loc într-un mod total izolat de mediul în care este plasat.
Dispozitivele sunt echipate cu aprindere electronica, valva de gaz electric și cu ionizare în flacără. Controlul diferitelor funcții este favorizat de o unitate de comandă electronică. Acesta din urmă este dispus să efectueze o „spălare“, cu aer proaspăt în camera de ardere, înainte de fiecare aprindere a arzătorului.
Acest proces avertizeaza că gazele reziduale (în special în cazul gazelor lichefiate) pot da naștere unor situații potențial periculoase.
O diferență de presiune asigură oprirea imediată a fluxului de gaz și de oprire în caz de defecțiune a ventilatorului de evacuare a fumului sau orice altă anomalie de evacuare.
Aprinderea este programabila prin intermediul unui ceas programator săptămânal conectabilă la un panou de control.
Dispozitivele sunt echipate cu un termostat de siguranță dublu în caz de supratemperatură, și un anod de magneziu dimensionate și inspectate în mod adecvat. Eficiența anodului este asigurată de prezența unui Tester Anoden care permite o verificare în timp real. Prezența flanșei de inspecție frontală asigură o curățare ușoară înlocuire în interior și rapidă a anodului de magneziu.
Izolația din poliuretan rigid asigură o scurgere scăzută și o economie de funcționare. Capacități disponibile care variază de la 220 la 800 de litri, în timp ce puterile de la 25 la 31 kW.
Evacuarea gazelor arse se realizează prin utilizarea de kit, special conceput și testat pentru dispozitiv, disponibil într-o versiune coaxial orizontal sau vertical cu conducte singulare sau divizate. Există, de asemenea, mai multe tipuri de curbe și extensii care vă permit să adaptați kiturile la orice necesități de instalare.

BOILER GAZ HEIZER TGFN - 6 - 585 L TIRAJ FORTAT

BOILER GAZ HEIZER TGFN - DATE TEHNICE BOILER GAZ HEIZER TGFN - DATE TEHNICE
BOILER GAZ HEIZER TGFN - DIMENSIUNI BOILER GAZ HEIZER TGFN - DIMENSIUNI

Sus

BOILER GAZ HEIZER TGFN - 6 - 585 L TIRAJ FORTAT

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la BOILER GAZ HEIZER TGFN - 6 - 585 L TIRAJ FORTAT cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: BOILER GAZ HEIZER TGFN - 6 - 585 L TIRAJ FORTAT - Boilere pe gaz.

© www.calor.ro 2021 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator