Marca HEIZER

BOILER GAZ - HEIZER - GPE5 - 500L APRINDERE ELECTRONICA

BOILER GAZ - HEIZER - GPE5 - 500L APRINDERE ELECTRONICA preturi, seria BOILERE GAZ - HEIZER - GPE - APRINDERE ELECTRONICA, Boilere pe gaz
Cod produs: HEIGPE5

BOILER GAZ - HEIZER - GPE5 - 500L APRINDERE ELECTRONICA

Caracteristici
Capacitate boiler 500 litri
Putere termica utila 58 kW
Tiraj NATURAL
Presiune max de lucru 6 bar
Dispozitiv control gaze arse
Anod MAGNEZIU
Izolat
Supapa hidraulica de siguranta
Supapa de siguranta
Termometru
Termostat reglare
Alimentare electrica 230
Greutate 195 kg

Sus

Gama de încălzitoare de apă GPE este formată din șase încălzitoare de apă de recuperare. Se recomandă utilizarea unor cantități foarte mari de apă fierbinte.
GPE este prevăzut cu o supapă de gaz electronic cu ionizare în flacără în locul unei flăcări pilot, termostate duble (pentru control și hi-limită) cu arzătoare pe scară gradată și gaze din oțel inoxidabil.
De asemenea, este posibilă programarea încălzitorului de apă dacă cerințele de vârf sunt necesare în anumite momente ale zilei.
Toate încălzitoarele de apă HEIZER sunt echipate cu un dispozitiv DCF (controlul scurgerii de gaze arse) care întrerupe fluxul de gaz către arzător în cazul evacuării sau scurgerilor de combustie.
Anozii de magneziu sunt ușor accesibili și sunt o protecție catodică eficientă împotriva coroziunii. Izolația din vată minerală fără CFC asigură că pierderile în modul standby sunt minime.

BOILER GAZ - HEIZER - GPE5 - 500L APRINDERE ELECTRONICA

BOILER GAZ - HEIZER - GPE - DATE TEHNICE BOILER GAZ - HEIZER - GPE - DATE TEHNICE
BOILER GAZ - HEIZER - GPE - DIMENSIUNI BOILER GAZ - HEIZER - GPE - DIMENSIUNI

Sus

BOILER GAZ - HEIZER - GPE5 - 500L APRINDERE ELECTRONICA

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la BOILER GAZ - HEIZER - GPE5 - 500L APRINDERE ELECTRONICA cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: BOILER GAZ - HEIZER - GPE5 - 500L APRINDERE ELECTRONICA - Boilere pe gaz.

© www.calor.ro 2021 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator