Marca GALMET

BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S) 380

BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S) 380 preturi, seria BOILERE MIXTE NEPTUN Kombi SGW(S), Boilere mixte - termoelectrice
Cod produs: GAL380MIXT

Garanţie: 2 ani

Preţ: 3.978,43 3.182,75 lei(TVA inclus)
2 ani garantie

BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S) 380

Produse recomandate în pachet:
Puteţi configura componenţa pachetului bifând/debifând casuţa corespunzătoare fiecărui accesoriu pentru BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S) 380
Valoarea pachetului se actualizează automat funcţie de selecţia realizată.

Caracteristici
Capacitate boiler 380 litri
Presiune max de lucru 6 bar
Temp max de lucru 80 °C
Temp max serpentina 99 °C
Anod magneziu
Tip montare pe pardoseala
Izolatie boiler material Poliuretan
Numar serpentine 1
Tip serpentina fixa
Izolat
Rezervor interior tabla emailata
Serpentina
Cod producator 6408000
Circuit incalzire
Putere termica 70/10/45 °C 43 kW
Debit ACM (70/10/45 grC) 1030 l/h
Putere termica 80/10/45 °C 57.6 kW
Debit ACM (80/10/45 grC) 1380 l/h
Performante
Putere electrica 2 kW
Productie ACM 1380 l/h
Dimensiuni
Suprafata serpentina 1.8 m²
Racord circuit primar 1/2 "
Racord circuitul secundar 1 "
Latime 0.7 m
Inaltime 1.66 m
Adancime 0.7 m
Greutate 147 kg

Sus

BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S)

Aceste boilere mixte SGW(S) sunt destinate prepararii si stocarii apei calde menajere de consum. Acest boiler mixt neptun este prevazut sa functioneze numai in pozitie verticala. Poate fi racordat la reteaua de alimentare cu apa rece in care sa nu fie depasita presiunea de 6 bar.

Apa poate fi incalzita cu o serpentina elicoidala ( i.e. serpentina cu suprafata mare de schimb de caldura) racordata la o instalatie de incalzire centrala sau cu ajutorul unei rezistente electrice. Posibilitatea racordarii acestui boiler termoelectric la instalatia de incalzire centrala sau la reteaua electrica asigura o economie de energie sporita a schimbatorului, daca apa este incalzita prin intermediul serpentinei in perioada de iarna nu va exista un consum electric al boilerului. Totusi daca nu functioneaza cazanul de incalzire centrala, apa din boiler poate fi incalzita cu ajutorul unei rezistente electrice. Serpentina elicoidala are o suprafata mare de schimb de caldura si, in consecinta, permite o incalzire rapida a unei mari cantitati de apa. Modelul de baza al acestui boiler mixt este un recipient prevazut cu o serpentina elicoidala.

Oferta noastra poate include:

Schimbatoare cu doua serpentine (boilere bivalente) o serpentina racordata la instalatia de incalzire centrala si una racordata la instalatia solara. In acest caz serpentina inferioara este racordata la un panou solar iar cea superioara la o centrala termica sau la o pompa de caldura. La partea inferioara a acestui tip de boiler mixt, pe flansa, poate fi prevazuta la cerere o rezistenta electrica folosita pentru incalzirea apei in cazul unei activitati solare scazute In afara sezonului de incalzire. Protectia anticoroziva a recipientului este asigurata prin sistemul de vitrificare la 850oC si prin prezenta unui anod de magneziu. Aceste boilere termoelectrice sunt izolate cu un poliuretan ecologic sau cu spuma de poliester cu rolul reducerii pierderilor de caldura in exterior la limita minima.

BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S) - particularitati constructive:

Principala componenta a acestui boiler mixt este rezervorul in care este incalzita apa. Rezervorul este confectionat din tabla emailata (smaltuire vitroasa). Racordurile inferioare ale recipientului sunt inchise cu dopuri.

Racordul tevii de alimentare de la reteaua de apa rece (la partea inferioara) si racordul de apa calda catre consumator (la partea superioara) sunt pozitionate la capetele boilerului pe partea laterala. Suplimentar, exista un racord pentru recircularea apei calde menajere si o teaca pentru termostatul de comanda de la instalatia de incalzire centrala,termostat care are racordul de 1/2”. In cazul functionarii cu curent electric a acestor boilere mixte, rezistenta electrica si termoregulatorul sunt montate in interior, in partea inferioara sau la mijlocul recipientului in timp ce anodul de magneziu este amplasat in racordul boilerului de la partea superioara.

La varianta de boilere mixte montate pe perete NEPTUN KOMBI, rezistenta electrica, anodul de magneziu, racordul de intrare pentru apa rece si racordul pentru apa calda menajera catre consumator sunt pozitionate la partea inferioara. In partea laterala a recipientului sunt pozitionate racordurile de intrare si iesire ale serpentinei, racordul pentru recirculare si teaca pentru termostat (in care se poate racorda un termostat comandat de la instalataia de incalzire centrala) prevazuta cu filet de 1/2”. In carcasa legaturilor electrice se afla o lampa rosie de semnalizare a functionarii in regim electric si o lampa portocalie de semnalizare a conectarii la instalatia electrica, asa cum se arata in schema electrica 230 V.

BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S) - aplicatii:

Aceste boilere mixte NEPTUN Kombi SGW pot fi folosite in case particulare, cantine industriale, magazine, workshopuri si restaurante pentru prepararea si stocarea apei calde menajere. Aceste boilere mixte sunt produse intr-o gama variata de volume in intervalul 100l - 380l.

BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S) 380

BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S) 380 BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S) 380
BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S) 380 BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S) 380

Sus

BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S) 380

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite

dutuchinde - 26-07-2011

vreau sa intreb si eu ce este cu pretul acesta enorm de mare la boilerul mixt de 120 litri , sa fie din inox , daca e din inox ,sa zicem ca merita .

Răspuns oficial www.calor.ro

Buna seara.

1. Pretul reflecta calitatea executiei si tratamentului interior al boilerului;
2. Suprafata de schimb a serpentinei este cu peste 35% mai mare fata de un boiler normal
3. asigura o productie foarte mare de apa intr-o ora: aproximativ 740 litri/ora
4. izolatia boilerului este mult mai buna decat la variantele mai ieftine (astfel acesta va pastra mult mai mult timp apa calda fara un consum suplimentar de energie - in consecinta un consum redus de energie - electrica sau termica)

Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S) 380 cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: BOILER MIXT NEPTUN Kombi SGW(S) 380 - Boilere mixte - termoelectrice.

© www.calor.ro 2022 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator