Marca RADIALIGHT

RADIATOR ELECTRIC BAIE RADIALIGHT ACANTO 110 ALUMINIU - PE BAZA DE COMANDA

RADIATOR ELECTRIC BAIE RADIALIGHT ACANTO 110 ALUMINIU - PE BAZA DE COMANDA preturi, seria RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT ACANTO SI HELISEA, Radiatoare electrice de baie

RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT ACANTO SI HELISEA avantaje:
-tip DHS - Diffused Heating System - utilizeaza radiatia pentru mentinerea temperaturii cu consum minim de energie si un confort deosebit;
-eficienta energetica mare cu consumuri mici de resurse;
-discretie si functionare silentioasa;
-exploatare sigura in medii umede.

Cod produs: RADACANTO110AL
3 ani garantie

RADIATOR ELECTRIC BAIE RADIALIGHT ACANTO 110 ALUMINIU - PE BAZA DE COMANDA

Date tehnice
Putere termica 0.45 kW
Grad protectie IP 24
Suprafara recomandata 6 m²
Caracteristici
Culoare radiator aluminiu
Culoare bara maro wenge
Numar carlige halat 2
Bara radiator 3
Model calorifer fix
Cod producator ACANTO110A
Latime 52 cm
Inaltime 101 cm
Adancime 16.5 cm
Greutate 5 kg

Sus

RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT ACANTO SI HELISEA

Radiatoarele electrice de baie Radialight Acanto si Helisea sunt calorifere cu consum redus de energie si putere calorica ridicata. Radiatoarele electrice de baie sunt eficiente, confortabile, elegante, robuste si rezistente la socuri. Radiatoarele dispun de sistem de incalzire rapida prin radiatie, mai eficient ca orice alt incalzitor electric, cu dubla suprafata incalzitoare.
Radiatoarele electrice de baie garanteaza o caldura omogena, perceputa de corpul uman intocmai ca si cea provenita de la razele solare, uscand perfect prosoapele si asigurand o temperatura confortabila si placuta in baie.

Control electronic: termostatul electronic extrem de precis mentine nivelul stabil al temperaturii cu o precizie de 0,5 grade C.

Timer electronic: 4 trepte (15-30-60-120 minute), face posibila utilizarea produsului doar in perioadele necesare, economisind energie.

Radiatoarele electrice de baie Aconto se fixeaza in 4 puncte, incalzire ambele fete, utilizare o singura fata.

Radiatoarele electrice de baie Helisea se fixeaza in 2 puncte, incalzire si utilizare ambele fete. Se pot roti in jurul celor doua puncte de prindere, beneficiind astfel de ambele suprafete incalzitoare, prin pozitionarea in unghi de 90 grade fata de perete.

Radiatoarele electrice de baie Radialight se pot utiliza in medii umede (IP 24 si dubla izolare electrica). Ofera un confort termic deosebit, temperatura uniforma, functionare silentioasa. Radiatoarele electrice de baie Radialight Acanto si Helisea au o greutate redusa, cu posibilitatate de instalare si intretinere minima.
Radiatoarele electrice de baie Radialight sunt construite in conformitate cu standardele IEC Safety si Electro Magnetic Compatibility.

Radiatoarele electrice de baie Radialight ofera o senzatie imediata de caldura (spre deosebire de sistemele traditionale care degaja caldura dupa 45-60 min de la pornire) ajungand la temperatura de functionare dupa 5-6 min.

Radiatoarele electrice de baie Radialight Acanto si Helisea destinatie :

  •  Ideale pentru orice tip de baie, putand fi instalate in locuinte permanente, resedinte temporare, restaurante, hoteluri, spatii comerciale, etc.
  •  Destinate bailor cu suprafata pana in 4 mp si bine izolate.

RADIATOR ELECTRIC BAIE RADIALIGHT ACANTO 110 ALUMINIU - PE BAZA DE COMANDA

RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT ACANTO SI HELISEA - Dimensiuni RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT ACANTO SI HELISEA - Dimensiuni

Sus

RADIATOR ELECTRIC BAIE RADIALIGHT ACANTO 110 ALUMINIU - PE BAZA DE COMANDA

RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT ACANTO SI HELISEA - Termostat RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT ACANTO SI HELISEA - Termostat
RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT ACANTO - Model fix RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT ACANTO - Model fix
RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT HELISEA - Model rotativ RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT HELISEA - Model rotativ
RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT ACANTO SI HELISEA - Detalii RADIATOARE ELECTRICE DE BAIE RADIALIGHT ACANTO SI HELISEA - Detalii

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la RADIATOR ELECTRIC BAIE RADIALIGHT ACANTO 110 ALUMINIU - PE BAZA DE COMANDA cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: RADIATOR ELECTRIC BAIE RADIALIGHT ACANTO 110 ALUMINIU - PE BAZA DE COMANDA - Radiatoare electrice de baie.

© www.calor.ro 2019 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator