Marca P.P.E.

BIOACTIVATOR FOSE SEPTICE ECOLOGICE 0.5 KG

BIOACTIVATOR FOSE SEPTICE ECOLOGICE 0.5 KG preturi, seria BIOACTIVATOR FOSE SEPTICE ECOLOGICE, Fose septice ecologice

Avantaje:

- imbunatatesc epurarea;
- reduc cantitatea de reziduuri de natura organica adunate pe fundul unei fose septice ecologice;
- intretin si imbunatatesc functionarea separatoarelor de grasimi/amidon;
- elimina mirosuri specifice prin distrugerea microorganismelor ce produc hidrogen sulfurat;
- reduc numarul de vidanjari.

Cod produs: LANBACACTIV0.5

Garanţie: 12 Luni

Preţ: 259,5 207,6 lei(TVA inclus)

BIOACTIVATOR FOSE SEPTICE ECOLOGICE 0.5 KG

Greutate 500 g

Sus

Acesti bioactivatori sunt utilizati pentru fose septice ecologice de toate tipurile, separatoare de grasimi, lacuri si bazine de tratare a apelor uzate, closete uscate etc si au rolul de a lichefia si dezodoriza, de a suprima vidanjarea si de a ameliora randamentul septic si epurarea.

Temperatura optima de utilizare este 12 - 38°C, iar concentratia optima se realizeaza in functie de volumul bazinului in care sunt colectate apele uzate. In mod normal se folosesc 100 gr/m3, iar lunar se mai adauga 10 gr/m3.

Ca mod de folosire se recomanda sa se foloseasca astfel: Se toarna in scurgerea de la wc-uri, dusuri, cazi, spalatoare in cantitatea indicata in prospect. la 3-4 ore dupa folosirea apei menajere, de recomandat seara pentru a avea timp formarea bacteriilor.

Ca dozaj se folosesc astfel: 2 masuri de 3 ori pe zi in prima saptamana de folosire pentru o fosa septica noua sau recent vidanjata dupa care se va continua cu doza de intretinere (1 masura pe saptamana). Pentru o fosa septica folosita recomanda un dozaj astfel: 3 masuri de 3 ori pe zi in prima saptamana dupa care se va folosi doza de intretinere ( 1 masura pe saptamana).

Aceste masuri sunt recomandate pentru o fosa septica de dimensiuni medii (pentru 1-4 pers.)

Recomandare: A nu se folosi hartie colorata ci cea de culoare alba sau gri

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la BIOACTIVATOR FOSE SEPTICE ECOLOGICE 0.5 KG cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: BIOACTIVATOR FOSE SEPTICE ECOLOGICE 0.5 KG - Fose septice ecologice.

© www.calor.ro 2019 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator