Marca AQUAMAX

FILTRE APA CARBUNE ACTIV

Comanda orice FILTRE APA CARBUNE ACTIV online - preturi de importator

Utilizate pentru filtrare mecanica, pentru uz domestic si tehnologic.

Cod gamă: AQUCARACTIV

Garanţie: 12 Luni

Preţ: De la 28,04 lei(TVA inclus)

Pentru a putea comanda alege din tabelul de mai jos varianta potrivită şi click pe butonul Detalii.

Atribute \ Modele 5"
AQUCARACTIV580M
7"
AQUCARACTIV780M
10"
AQUCARACTIV1080
Pret 28,04 lei 35,08 lei 38,83 lei
Domeniu de lucru
Temperatura maxima de exercitiu 90 °C 90 °C 90 °C
Grad de filtrare 80 µm 80 µm 80 µm
Debit maxim 1500 l/h 1500 l/h 1500 l/h
Dimensiuni
Inaltime filtru 127 mm 178 mm 248 mm
Inaltime 5 " 7 " 10 "
Cod producator 10150705 10150710 10150715
Diametru filtru 60 mm 60 mm 60 mm
Materiale componente
Corp material non-toxic material non-toxic material non-toxic

FILTRE APA CARBUNE ACTIV

FILTRE APA CARBUNE ACTIV

Aceste filtre de apa contin carbune activ care are rolul de inlaturare a materiilor organice si a clorului din apa. Cu cat viteza de circulatie a apei prin patul filtrant este mai mica cu atat procesul de filtrare are un randament mai ridicat.

Aceste filtre cu carbune activ sunt proiectate si dimensionate pentru inlaturarea clorului. Durata de viata a carbonului activ folosit la declorinare este foarte lunga; functioneaza ca un reductor chimic de clor in cloruri ionice.

Actiunea carbunelui activ nu este selectiva in indepartarea substantelor continute in apa si care traverseaza patul filtrant: astfel, el indeparteaza si materiile organice continute eventual de apa. De aceea, stratul filtrant poate fi epuizat sau colmatat de catre substantele retinute din apa, chiar daca scopul tratarii nu a fost acela de inlaturare a acestor substante, ci numai de declorinare. Chiar mai mult, patul filtrant poate elibera o parte din substantele retinute anterior intr-o concentratie mai mare decat inainte.

Intrucat este imposibil de prevazut epuizarea patului de carbune activ sau de monitorizat epuizarea insasi, cu instrumentatia curenta, utilizarea unui filtru cu carbune activ trebuie strict evitata fara tratamente anterioare gen filtrare cu nisip cuartos.

Patul de carbune activ poate functiona si ca un filtru mecanic la fel ca stratul de nisip cuartos. Aceasta functionare trebuie evitata, se poate intampla ca pierderea de sarcina a stratului de carbune activ sa atinga valoarea de 1 bar (100 kPa); in acest caz trebuie realizata o spalare inversa a stratului filtrant.

Mediul filtrant este compus din carbune activ de tip granular cu granulatie diferentiata, specific pentru tratarea apei si cu o mare capacitate de actiune fizica (filtrare mecanica), chimica (oxido-reducere) si chimico-fizica (adsorbtie).

FILTRE APA CARBUNE ACTIV - aplicatii:

Filtrul cu carbune activ se recomanda pentru utilizarea in aplicatii rezidentiale, industriale, farmaceutice etc. pentru eliminarea din apa a clorului, materii organice, amoniu, imbunatatind considerabil proprietatile organoleptice ale apei eliminand gustul si mirosul neplacut.
Apa ce urmeaza a fi filtrata prin filtrele cu carbune activ, trebuie sa nu contina impuritati mecanice. Carbunele activ actioneaza printr-o reactie de suprafata cu clorul activ in stare libera. Clorura rezultata nu actioneaza negativ asupra carbunelui activ, fiind eliminata odata cu apa.

FILTRE APA CARBUNE ACTIV

Filtre apa carbune activ - dimensiuni Filtre apa carbune activ - dimensiuni

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite

boboaca stanica - 28-04-2011

doresc sa comand un filtru apa carbune activ 5

Răspuns oficial www.calor.ro

Orice produs postat pe site-ul nostru, inclusiv aceste filtre de apa pot fi comandata on line, direct de pe site

Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la FILTRE APA CARBUNE ACTIV cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: FILTRE APA CARBUNE ACTIV - Filtre apa potabila.

© www.calor.ro 2018 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator