Marca ARCA

ANSAMBLU REZERVOR 637 LITRI SI SNEC CU LUNGIMEA 180 CM CU MOTOREDUCTOR

ANSAMBLU REZERVOR 637 LITRI SI SNEC CU LUNGIMEA 180 CM CU MOTOREDUCTOR preturi, seria ANSAMBLU REZERVOR 637 LITRI SI SNEC CU LUNGIMEA 180 CM CU MOTOREDUCTOR, Centrale termice pe peleti
Cod produs: ARCREZSNEC
ALIMENTATOR CU PELETI
BUNCAR PELETI

ANSAMBLU REZERVOR 637 LITRI SI SNEC CU LUNGIMEA 180 CM CU MOTOREDUCTOR

Generalitati
Alimentator peleti
Arzator peleti
Tip combustibil solid
Peleti
Lemne
Carbune/Cocs
Brichete de lemn
Buncar
Contine buncar MARIO

Sus

ANSAMBLU REZERVOR 637 LITRI SI SNEC CU LUNGIMEA 180 CM CU MOTOREDUCTOR:

Acest alimentator cu peleti este foarte eficient si are avantajul major de a usura activitatea de realimentare cu peleti, precum si costurile de intretinere a unui cazan ce foloseste ca si sursa de combustibil aceste particule din lemn comprimat cu diametru ce variaza intre 6 si 15mm denumite peleti.

ANSAMBLU REZERVOR 637 LITRI SI SNEC - particularitati constructive:

  • buncar de peleti de mari dimensiuni
  • snec flexibil de 1800mm
  • motor cu tambur spiralat pentru antrenarea peletilor

Acest sistem de automatizare a alimentarii cu peleti pentru centrale termice este format dintr-un rezervor paralelipipedic (buncar de peleti). Din acest rezervor peletii sunt preluati de un tambur elicoidal antrenat de un motor pentru snec ce are rolul de a transporta peletii pana la gura rezervorului , iar apoi acestia traverseaza tubul flexibil in mod gravitational ajungand direct in camera de ardere a cazanului pe peleti.

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la ANSAMBLU REZERVOR 637 LITRI SI SNEC CU LUNGIMEA 180 CM CU MOTOREDUCTOR cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: ANSAMBLU REZERVOR 637 LITRI SI SNEC CU LUNGIMEA 180 CM CU MOTOREDUCTOR - Centrale termice pe peleti.

© www.calor.ro 2019 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator