Marca VIADRUS

PERIE FARA MANER VIADRUS PENTRU CURATARE CAZANE LEMNE

PERIE FARA MANER VIADRUS PENTRU CURATARE CAZANE LEMNE preturi, seria ACCESORII VIADRUS PENTRU CURATARE CAZANE LEMNE -Necunoscute, Centrale termice pe lemne fonta
Cod produs: VIAPERIE
Preţ: 24,18 lei(TVA inclus)

PERIE FARA MANER VIADRUS PENTRU CURATARE CAZANE LEMNE

Tip combustibil solid
Lemne
Carbune/Cocs
Accesorii
Supapa de siguranta
Filtru Y
Manometru
Pompa
Serpentina de siguranta
Termostat
Vana de descarcare termica
Vas de expansiune
Ventil termic
Boiler
Promo L MAX
Promo L MAX
Greutate 1 kg

Sus

Setul de curatare cazane lemne este compus din vatrai si o perie fara maner.Cazanul trebuie curatat în mod regulat si temeinic la intervale de 3-5 zile pentru ca cenusa împreuna cu condensul si gudroanele depuse în interiorul cazanului izoleaza suprafata de transfer de caldura si reduce substantial durata de viata si randamentul cazanului.

 La golirea cenusii se înlatura depunerile de funingine de pe partile laterale ale camerei de ardere inferioare cu ajutorul raschetei de curatat sau a periei.

Intervalul real de curatare depinde de calitatea combustibilului (umiditatea lemnului), intensitatea încalzirii, tirajul cosului de fum si de alte conditii.

Frecventa curatarii trebuie constatata în mod individual, pentru fiecare cazan.

Se recomanda curatarea o data pe saptamâna.

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la PERIE FARA MANER VIADRUS PENTRU CURATARE CAZANE LEMNE cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: PERIE FARA MANER VIADRUS PENTRU CURATARE CAZANE LEMNE - Centrale termice pe lemne fonta.

© www.calor.ro 2019 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator