Marca DECSA

TURN DE RACIRE - deschis - DECSA TMA 19-248 - CU TRANSMISIE

TURN DE RACIRE - deschis - DECSA TMA 19-248 - CU TRANSMISIE preturi, seria TURNURI DE RACIRE - deschise - DECSA TMA - METALICE, Turnuri de racire

TURNURI DE RACIRE - deschise - DECSA TMA - METALICE:
- utile pentru recuperarea apelor de racire intr-un mod economic si eficient;
- potrivite pentru aplicatii industriale;
- nivel scazut de intretinere;
- putere limita absorbita de vetilatoarele axiale;
- contruite din metal.

Cod produs: DECTMA19248
Axial

TURN DE RACIRE - deschis - DECSA TMA 19-248 - CU TRANSMISIE

Performante
Capacitate turn racire 2488 kW
Debit aer 50.14 m³/s
Putere motoare ventilatoare 22 kW
Nr ventilatoare 1T
Caracteristici
Tip ventilator Axial
Model cu transmisie
Cod producator TMA19248

Sus

TURNURI DE RACIRE - DESCHISE - DECSA TMA - METALICE

            Aceste turnuri de racire sunt unitati ce functioneaza dupa un principiu bine cunoscut. Evaporarea unei cantitati mici de apa produce racirea cantitatii de fluid ramase. Volumul de apa ce se evaporeaza variaza intre 3% si 4% de unde rezulta ca 96-97% din cantitatea totala de apa recirculata este recuperata.

            Mijloacele de a grabi evaporarea apei sunt circulatia fortata a aerului cu ajutorul ventilatoarelor si prin adugarea unor materiale cu suprafata mare si volum mic ce asigura un contact optim intre apa si aer. Limitele practice functionale ale unui turn de racire apa sunt date de faptul ca apa poate fi racita economic pana la o temperatura cu aproximativ 5oC mai mica decat temperatura mediului ambiant.

            Acest tip de turn de racire a fost realizat in special pentru aplicatii industriale datorita costurilor de functionare minime si a intretinerii usor de efectuat.

            Puterea relativ mica consumata de ventilatoarele axiale si datorita materialelor folosite cum ar fi otelul inoxidabil, aceste turnuri de racire sunt ideale pentru racirea apei intr-un mod eficient si economic.

            Turnurile de racire din seria TMA sunt produse pentru o gama larga de puteri termice de la 547kW - 8664kW.

TURNURI DE RACIRE - DESCHISE - DECSA TMA - METALICE-particularitati functionale:

  • Aceste unitati sunt proiectate in detaliu pentru a facilita operarea si intretinerea turnului de apa, ca exemplu duzele de apa pot fi verificate fara instrumente.
  • Pentru aplicatii cu ape gri este disponibil un kit special antiblocare format dintr-un dispozitiv special de umplere si unul pentru distributia apei.
  • Proiectate si testate minutios in fabrica ventilatoarele acestor turnuri de racire sunt componenta cheia a acestor unitati de racire. Sunt prevazute cu pale de aluminiu si sunt foarte eficiente si silentioase.
  • Cand ventilatoarele nu  pot fi cuplate direct la motorul electric datorita diametrelor mari se foloseste un sistem de antrenare special ce confera economii de energie si silentiozitate.
  • Partile componente sunt realizate din otel zincat.
  • Prin designul exclusivist aceste unitati prezinta o turbulenta ridicata aer/apa si astfel beneficiaza de un randament de racire optim.

TURN DE RACIRE - deschis - DECSA TMA 19-248 - CU TRANSMISIE

TURNURI DE RACIRE - deschise - DECSA TMA METALICE - Dimensiuni model 08-55 pana la 19-316 TURNURI DE RACIRE - deschise - DECSA TMA METALICE - Dimensiuni model 08-55 pana la 19-316
TURNURI DE RACIRE - deschise - DECSA TMA METALICE - Dimensiuni model 20-191/CT pana la 39-866 TURNURI DE RACIRE - deschise - DECSA TMA METALICE - Dimensiuni model 20-191/CT pana la 39-866

Sus

TURN DE RACIRE - deschis - DECSA TMA 19-248 - CU TRANSMISIE

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la TURN DE RACIRE - deschis - DECSA TMA 19-248 - CU TRANSMISIE cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: TURN DE RACIRE - deschis - DECSA TMA 19-248 - CU TRANSMISIE - Turnuri de racire.

© www.calor.ro 2018 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator