Marca SALUS

CRONOTERMOSTATE SALUS RADIO FRECVENTA 091

Comanda orice CRONOTERMOSTATE SALUS RADIO FRECVENTA 091 online - preturi de importator
Cod gamă: SALRADIO091

Garanţie: 24 Luni

Preţ: De la 283,17 lei(TVA inclus)
2 ani garantie

Pentru a putea comanda alege din tabelul de mai jos varianta potrivită şi click pe butonul Detalii.

Atribute \ Modele 091 FLRF
SAL091FLRF
091 FLRF PB - EDITIE LIMITATA - NEGRU
SAL091FLRFPB
Pret 353,96 283,17 lei 377,97 302,38 lei
Model fara fir fara fir
Plaja de reglare 5/30 °C 5/30 °C
Promotie termostate ambient da da
Tip cronotermostat cronotermostat
Temperatura maxima de lucru 40 °C 40 °C
Cod producator 091FLRF 091FLRFPB
Dimensiuni
Greutate 1 kg 1 kg

CRONOTERMOSTATE SALUS RADIO FRECVENTA 091

CRONOTERMOSTATE SALUS RADIO FRECVENTA 091

Acest cronotermostat poate inlocui cele mai obisnuite termostate de locuinte si poate fi folosit pentru sisteme de incalzire electrice, cu gaz sau motorina. Spre deosebire de termostatele obisnuite cu o singura unitate, acest nou tip de termostat separa functiile operationale in doua unitati. Receptorul acestui cronotermostat serveste pentru comandarea conexiunilor electrice si termice in modul oprit/pornit. Centrul de control serveste ca interfata intre utilizator si senzorii de control ai temperaturii. Cele doua unitati sunt legate prin radiofrecventa.

Receptorul este usor de instalat folosind placa speciala din spate furnizata (numai in scopul montajului, cablarea nu este necesara cand instalati centrul de control). Placa din spate poate fi montata direct pe perete. Receptorul acestui cronotermostat trebuie sa fie montat astfel incat sa fie accesibila conexiunea la retea si la cablurile de control si de asemenea sa aiba o receptie buna a semnalului RF. Receptorul are nevoie de o retea de alimentare de 230V AC pentru a functiona iar intensitatea curentului sa fie de maxim 13A. Receptorul acestui cronotermostat trebuie montat intr-un loc uscat unde nu va intra in contact cu apa, umiditate sau condens. Intrerupatorul On/Off al receptorului este accesibil in partea frontala.

Pe capacul frontal al receptorului se observa intrerupatorul On/Off si doua diode emitatoare de lumina (LED-uri). Intrerupatorul va permite sa opriti receptorul daca este necesar sa opriti incalzirea. In partea de sus LED-ul (rosu) se aprinde cand intrerupatorul este in pozitia ‘On’ si aparatul functioneaza. In partea de jos LED-ul (verde) se aprinde cand receptorul primeste comanda de a incalzi de la unitatea centrala. Terminalele cablurilor si comutatoarele DIP pentru setarea adresei de cod RF sunt situate in partea din spate a receptorului.

Este important ca Receptorul si Centrul de Control sa fie in locatii in care semnalul RF sa nu poata fi intrerupt. Semnalul dintre Centrul de Control si Receptor poate fi receptionat pe o raza de 60 m. Mai multi factori pot perturba transmisia RF, de ex. scurtarea distantei de operare, ecranarea datorata zidurilor groase, foliile de gips-carton, obiecte de metal, cum ar fi dulapurile, interferente RF, etc. Cu toate acestea suprafata de actiune este suficienta pentru majoritatea aplicatiilor de uz casnic.

Este recomandabil sa testati transmisia dintre Centrul de Control RF si Receptor inainte de a stabili locul de amplasare pe perete.

CRONOTERMOSTATE SALUS RADIO FRECVENTA 091 - specificatii:

 1. economie de energie de pana la 30%
 2. posibilitatea de reglare a temperaturii
 3. afisaj LCD cu iluminare
 4. sensibilitatea este de 0.2 ° C
 5. 9 programe, din care 6 presetate si 3 programabile de catre utilizator
 6. 3 nivele de temperatura: de zi, noapte si antiinghet
 7. posibilitatea de schimbare a histerezei (diferenta la pornire)
 8. frecventa de comunicare este 868MHz, oferind stabilitate semnalului la interferente
 9. facilitatea schimbarii codului de comunicare(FLRF)
 10. distanta de comunicare este de pana la 60m in spatiu deschis(FLRF)
 11. Intervalul temperaturii de lucru: 0 - 40°C
 12. Intervalul de programare a temperaturii: 5 - 30°C
 13. Alimentare termostat: 2 baterii AA
 14. Alimentare receptor: 230 VAC 50 Hz 5 (3) A

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la CRONOTERMOSTATE SALUS RADIO FRECVENTA 091 cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: CRONOTERMOSTATE SALUS RADIO FRECVENTA 091 - Termostate si cronotermostate.

© www.calor.ro 2019 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator