Marca MALGORANI

REDUCTOARE DE PRESIUNE APA EUROBRASS DRV 2"

REDUCTOARE DE PRESIUNE APA EUROBRASS DRV 2" preturi, seria REDUCTOARE DE PRESIUNE APA MALGORANI DRV - Filet - cu filtru, Reductoare de presiune apa
Cod produs: MALDRVD2
Preţ: 622,2 lei(TVA inclus)
2 ani garantie

REDUCTOARE DE PRESIUNE APA EUROBRASS DRV 2"

Caracteristici
Presiune maxima in amonte 25 bar
Reglare presiune in aval 0.5-6 bar
Temperatura maxima 80 °C
Buton reglare presiune
Dimensiuni
Racord hiraulic 2
Cod producator 143.58

Sus

REDUCTOARE DE PRESIUNE APA DRV CARACTERISTICI :

Atunci cand functioneaza, aceste reductoare de presiune apa DRV nu sunt afectate de forta de gravitatie, ele pot fi instalate in orice pozitie : lateral, vertical, oblic.

Aceste reductoare de presiune apa DRV de la Malgorani pot fi deteriorate de apa murdara, de aceea se recomanda montarea unui filtru inainte de intrarea in reductor.


In prezenta unui cazan, uneori pot aparea anomalii de functionare, datorita cresterii presiunii din cauza incalzirii apei ( apa isi mareste volumul pe masura ce temperatura creste ) ; un vas de expansiune montat intre cazan si un reductor de presiune apa va rezolva aceasta problema.REDUCTOARE DE PRESIUNE APA DRV REGLARE PRESIUNE :

Reductoarele de presiune sunt testate inainte de ambalare. Ele sunt presetate din fabrica la o valoare de 3 bar pentru presiunea de iesire. Presiunea de iesire poate fi modificata usor odata ce reductorul este instalat.

Pentru a modifica presiunea de iesire se desurubeaza contrapiulita de plastic. Prin rotirea in sens orar, presiunea creste, iar prin rotirea in sens anti-orar presiunea scade.REDUCTOARE DE PRESIUNE APA DRV MINIBRASS RECOMANDARE MONTAJ:

Datorita dimensiunilor reduse, aceste reductoare de presiune apa DRV Minibrass 360 si 361 raspund fiecarei exigente de control si reglare a presiunii in instalatiile sanitare civile cu utilizatori  singulari sau in instalatii pentru masini speciale.
Indicatii de montare :

  • curatarea tevilor si eliminarea tuturor impuritatilor din instalatii inainte de montarea unui reductor de presiune apa.
  • pentru o corecta pozitionare a reductorului de presiune in instalatii, urmariti sageata stantata pe corp care indica directia fluidului ;
  • aceste reductoare de presiune apa pot lucra in diferite pozitii: orizontal, vertical, oblic ;
  • reductorul de presiune trebuie montat la o distanta potrivita fata de boiler sau centrala termica ;
  • pentru a modifica presiunea la iesire este suficient a lua capacul din plastic negru si a invarti cu o surubelnita, semiarcul, invartind in sensul acului de ceasornic presiunea la iesire creste, iar invartind contrar arcului de ceasornic presiunea la iesire se reduce ;
  • reglarea corecta a presiunii se face cu instalatia inchisa ; 

REDUCTOARE DE PRESIUNE APA EUROBRASS DRV 2"

Reductoare de presiune apa DRV - Grafic pierdere presiune Reductoare de presiune apa DRV - Grafic pierdere presiune

Sus

REDUCTOARE DE PRESIUNE APA EUROBRASS DRV 2"

Reductoare de presiune apa Eurobrass DRV - Dimensiuni Reductoare de presiune apa Eurobrass DRV - Dimensiuni

Sus

REDUCTOARE DE PRESIUNE APA EUROBRASS DRV 2"

Reductoare de presiune apa DRV - Instalare Reductoare de presiune apa DRV - Instalare
Reductoare de presiune apa DRV - Reglare presiune  Reductoare de presiune apa DRV - Reglare presiune
REDUCTOARE DE PRESIUNE APA MALGORANI DRV - Moduri de instalare REDUCTOARE DE PRESIUNE APA MALGORANI DRV - Moduri de instalare

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la REDUCTOARE DE PRESIUNE APA EUROBRASS DRV 2" cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: REDUCTOARE DE PRESIUNE APA EUROBRASS DRV 2" - Reductoare de presiune apa.

© www.calor.ro 2022 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator