Marca CCEI BLEU ELECTRIQUE

LAMPI LED RGB - Eolia WEX30

LAMPI LED RGB - Eolia WEX30 preturi, seria LAMPI CU LEDURI - EOLIA WE, Iluminare piscine si decoratiuni
Cod produs: BLEWEX30
Preţ: 747,86 lei(TVA inclus)

LAMPI LED RGB - Eolia WEX30

Diametru 175 mm
Grad de protectie IP 68
Greutate 600 g

Sus

Lampi cu led-uri RGB - Eolia WEX30, pentru inlocuire in reflectoarele obisnuite.

Aceste lampi cu leduri - EOLIA WE se pot folosi cu succes in inlocuirea lampilor PAR 56 cu incandescenta din reflectoarele clasice, obtinand o economie de electricitate, durata de viata mai mare si in cazul celor color ambianta foarte placuta in piscina.

Conexiunile lor sunt realizate din otel inoxidabil 316L. Acestea sunt proiectate pentru a rezista la imersiune prelungita. Consumul redus de energie permite utilizarea intensiva fara supraincalzire a transformatorului.

Cand se realizeaza conexiuni electrice, este necesar să se asigure o protectie independent pentru fiecare bulb. Aceasta protectie trebuie asigurata prin sigurante sau intrerupatoare de circuit 3-5 A.

Aceste lampi cu led-uri RGB Eolia WEX30 emit o lumina multicolor pentru a personaliza piscina dvs. prin crearea de stari diferite de iluminare. Bucurandu-se de o viata de 100 de ori mai mare decat un bec traditional, WEX30 are de asemenea avantajul de a consuma pana la 80% mai putina energie.

Culorile lampii WEX30 sunt obtinute prin amestecarea a trei culori primare: rosu, verde si albastru. Prin ajustarea intensitatii acestor trei culori, este posibil sa se obtina 16 milioane de nuante de culori.

Ofera posibilitatea selectiei a 18 moduri de iluminare: 11 culori fixe si 7 secvente automate pentru schimbarea culorii doar prin simpla apasare a unui comutator .

LAMPI LED RGB - Eolia WEX30

LAMPI LED ALB - Eolia WEM40 - Montare usoara LAMPI LED ALB - Eolia WEM40 - Montare usoara
LAMPI CU LEDURI - EOLIA WE - Instalare LAMPI CU LEDURI - EOLIA WE - Instalare

Sus

LAMPI LED RGB - Eolia WEX30

LAMPI LED ALB - Eolia WEM40 - Functionare LAMPI LED ALB - Eolia WEM40 - Functionare
LAMPI LED ALB - Eolia WEM40 - Montare LAMPI LED ALB - Eolia WEM40 - Montare
LAMPI LED RGB - Eolia WEX 30 - Gama culori LAMPI LED RGB - Eolia WEX 30 - Gama culori

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la LAMPI LED RGB - Eolia WEX30 cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: LAMPI LED RGB - Eolia WEX30 - Iluminare piscine si decoratiuni.

© www.calor.ro 2019 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator