Marca BRAHMA

FOTOCELULA UV 1

FOTOCELULA UV 1 preturi, seria FOTOCELULA UV, Fotocelule si fotorezistente
Cod produs: BRAUV1

Garanţie: 12 Luni

Preţ: 465,62 lei(TVA inclus)

FOTOCELULA UV 1

Date tehnice
Durata de viata medie 10000 h
Temperatura max de lucru 50 °C
Lungime cablu 600 mm
Umiditate max 95 %
Temperatura min de lucru -20 °C
Alte caracteristici
Cod producator 18210060
Flansa si clema
Conexiuni

Sus

FOTOCELULA UV 1

Detectarea flacarii la arzatoarele cu combustibil lichid sau gazos se realizeaza prin intermediul unor senzori ce detecteaza prezenta flacarii cu ajutorul unui semnal electric ce poate fi folosit de sistemul de aprindere si de sistemul de comanda. O metoda eficienta de detectare a flacarii in aceste dispozitive este cea prin care se capteaza radiatiile ultraviolete emise de procesul de combustie. Aceasta metoda nu prezinta dezavantajul sistemului cu fotocelula clasica, care sunt mai putin sensibile la lumina de culoare albastra.

Sistemul clasic cu detector de ionizare nu poate fi utilizat cu succes in anumite cazuri deoarece datorita combustibilului folosit acesta s-ar murdari si astfel deteriora intr-un ritm accelerat.

Particularitati constructive:

Aceasta fotocelula FDX foloseste un element activ preamplificat din siliciu special destinat pentru spectrul ultraviolet. Lungimea de unda la care acest senzor are sensibilitatea maxima este de 310nm.

Obs: Acest detector de flacara este sensibil la componenta UV a luminii vizibile si astfel folosirea acestora este recomandata in arzatoare cu camera de ardere inchisa si in medii izolate perfect de lumina provenita din mediul exterior.

Particularitati functionale:

Aceste fotorezistente sunt dispozitive optoelectronice ce au in structura lor materiale semiconductoare cum ar fi siliciul care, datorita supunerii unui proces de dopare chimica in momentul in care sunt supuse actiunii radiatiei ultraviolete, prezinta o crestere importanta a conductivitatii electrice. Datorita acestei caracteristici ele sunt folosite pentru a comunica cu sistemele de aprindere, de control si de siguranta a arzatoarelor alimentate cu combustibil lichid sau gazos.

FOTOCELULA UV 1

Fotocelula UV 1 - sectiune Fotocelula UV 1 - sectiune

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la FOTOCELULA UV 1 cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: FOTOCELULA UV 1 - Fotocelule si fotorezistente.

© www.calor.ro 2018 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator