Centrale termice tiraj fortat

 1. Am o casa cu un spatiul locuibil de circa 250 m patrati,as dori sa ma ajutati cu o informatie vizavi de centrala Wiessmann,daca face fata o centrala de 31 kw la suprafata de 250 m si daca aveti ceva oferta,si inca ceva daca pe parcurs ma hotarasc sa-mi pun panouri solare ma pot racorda la aceasta centrala Wiessmann? va multumesc anticipat si sper ca ma ajutati cu aceasta informatie,o zi buna (as dori sa primesc informatia pe e-mail)

  Situatia sta in felul urmator: Centralele termice cu tiraj fortat (conventionale) produc apa calda menajera instant. D... [Citeşte tot răspunsul]

  Situatia sta in felul urmator:

  Centralele termice cu tiraj fortat (conventionale) produc apa calda menajera instant. Datorita acestui lucru ele nu pot fi cuplate la un boiler… - sau automatizarea este asa scumpa ca nu merita efortul...

  In cazul in care doriti sa achizitionati, ulterior, si un sistem de panouri solare, acesta nu aveti cum sa-l integrati in automatizarea acestei centrale. (panourile solare functioneaza impreuna cu un boiler)

  Solutia este urmatoarea:

  O centrala in condensatie de 30-31 kW, doar pe incalzire si un boiler, achizitionat de la inceput cu 2 serpentine. Initial o sa folositi doar una dintre serpentine pentru producerea apei calde menajere, ulterior, dupa achizitionarea sistemului de panouri solare, acestea le veti cupla la cea de a doaua serpentina..

© www.calor.ro 2021 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator