Marca BRAHMA

ELECTROVALVA E6V 8 RACORD 1/2" A3C VAPORI

ELECTROVALVA E6V 8 RACORD 1/2" A3C VAPORI preturi, seria ELECTROVALVE COMBUSTIBIL E6-VAPORI, Electrovalve combustibil
Cod produs: BRAE6V812A3C
Preţ: 135,47 lei(TVA inclus)

ELECTROVALVA E6V 8 RACORD 1/2" A3C VAPORI

ELECTROVALVE COMBUSTIBIL E6

Aceste electrovalve de combustibil sunt de tip normal inchis cu functionare pana la o presiune de 1 bar si prevazute cu racorduri de 1/2 sau 3/8". Alimentarea acestor electrovane de gaz se poate realiza in curent alternativ dar si continuu. Aceste electrovane sunt disponibile in doua variante cu orificii de 8 sau 10mm. Variantele ce au sufixul S sau L functioneaza in curent continuu si sunt foarte silentioas.

Aceste electrovalve gaz pot fi prevazute cu prize de masurare a presiunii si sunt echipate cu amortizor hidraulic reglabil pentru a asigura reglarea vitezei operatiilor de deschidere.

Date tehnice:

  1. Clasa A
  2. Grupul 2
  3. Tensiune de alimentare: 230Vca-/50,60Hz; 110Vca-/50,60Hz
  4. Temperatura de functionare: -10oC...+60oC
  5. Timp de inchidere <1s (numai versiunile cu deschidere rapida)
  6. Montare verticala sau orizontala
  7. Corpul este realizat din alama prin turnare

ELECTROVALVE COMBUSTIBIL E6 - particularitati functionale:

Reglarea debitului de gaz:

Pentru a regla debitul de gaz este necesara desurubarea grupului amortizor si rotirea acestuia in sens orar pentru scaderea debitului iar in sens antiorar pentru cresterea lui.

Reglarea timpilor de deschidere:

Dupa ce se desface capacul superior prin rotire antiorara se va regla apoi viteza prin strangerea(cresterea timpului de deschidere) sau desfacerea ( scurtarea timpului de deschidere) surubului central de reglaj. In momentul in care este intrerupta alimentarea cu energie electrica, aceste electrovalve de gaz vor ramane blocate in pozitia inchis blocand astfel alimentarea cu combustibil. Aceste electrovalve de gaz sunt recomandate pentru utilizarea in instalatiile de alimentare cu gaze naturale aferente cazanelor si centralelor termice impreuna cu un detector de gaze, obtinandu-se astfel o siguranta sporita a utilizatorului.

ELECTROVALVA E6V 8 RACORD 1/2" A3C VAPORI

ELECTROVALVA E6V 8 RACORD 1/2" A3C VAPORI ELECTROVALVA E6V 8 RACORD 1/2" A3C VAPORI
ELECTROVALVA E6V 8 RACORD 1/2" A3C VAPORI ELECTROVALVA E6V 8 RACORD 1/2" A3C VAPORI

Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la ELECTROVALVA E6V 8 RACORD 1/2" A3C VAPORI cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: ELECTROVALVA E6V 8 RACORD 1/2" A3C VAPORI - Electrovalve combustibil.

© www.calor.ro 2018 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator