Marca Laborex

POMPA MANUALA INCARCARE INSTALATIE 5 litri

POMPA MANUALA INCARCARE INSTALATIE 5 litri preturi, seria POMPA MANUALA INCARCARE INSTALATIE, Antigel centrale termice si solutii curatare
Cod produs: LABBXPUMP01
Preţ: 405,63 324,5 lei(TVA inclus)

POMPA MANUALA INCARCARE INSTALATIE 5 litri

Caracteristici
Volum rezervor 5 litri
Material rezervor PVC
Presiune maxima 2.5 bar
Cod producator BXPUMP01
Diametru conector 1/2 "
Lungime racord dozare 80 cm
Model curatare
Greutate 5 kg

Sus

POMPA MANUALA INCARCARE INSTALATIE

Pompa portabila cu actionare manuala pentru introducerea substantelor chimice in instalatiile termice. Asigura incarcarea sistemului la presiuni de pana la 2,5 bar. Este realizata din PVC special rezistent la compusii chimici ai antigelurilor, pasivizatorilor si inhibitorilor de coroziune si zgomot. Poate fi cuplata rapid la sistemul care necesita incarcare prin intermediul unui racord ½”. Echipamentul integreaza un furtun armat cu lungimea de 80cm, robinet de incarcare si supapa de sens. Capacitatea rezervorului este de 5 litri, iar forma compacta a echipamentului il face foarte usor de manevrat.

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la POMPA MANUALA INCARCARE INSTALATIE 5 litri cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: POMPA MANUALA INCARCARE INSTALATIE 5 litri - Antigel centrale termice si solutii curatare.

© www.calor.ro 2018 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator