Marca AQUAMAX

KIT TESTARE NIVEL ACIDITATE (pH) set 100 stripsuri

KIT TESTARE NIVEL ACIDITATE (pH) set 100 stripsuri preturi, seria KIT TESTARE NIVEL ACIDITATE (pH), Antigel centrale termice si solutii curatare
Cod produs: LABACLBXKPH1
Preţ: 139,87 111,9 lei(TVA inclus)

KIT TESTARE NIVEL ACIDITATE (pH) set 100 stripsuri

Caracteristici
Ambalaj set 100 stripsuri
Cod producator ACLBXKPH1
Model apa

Sus

KIT TESTARE NIVEL ACIDITATE  (pH)

Testand nivelului de aciditate (pH) a solutiei utilizate in instalatie aveti informatia necesara pentru a determina caracteristicile corozive ale fluidului termic. Astfel, in functie de pH-ul constatat, vetiafla daca agentul termic din sistem a devenit acid, proprietate ce poate conduce la deteriorarea echipamentelor. Pentru a evita coroziunile pH-ul trebuie sa fie neutru, adica sa aiba valoarea determinata apropiata de 6. Fiecare kit contine stripere speciale pentru un numar de 100 determinari.

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la KIT TESTARE NIVEL ACIDITATE (pH) set 100 stripsuri cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: KIT TESTARE NIVEL ACIDITATE (pH) set 100 stripsuri - Antigel centrale termice si solutii curatare.

© www.calor.ro 2018 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator