Marca AQUAMAX

KIT TESTARE DURITATE APA set 100 stripsuri

KIT TESTARE DURITATE APA set 100 stripsuri preturi, seria KIT TESTARE DURITATE APA, Antigel centrale termice si solutii curatare
Cod produs: LABACLBXKDT1
Preţ: 228,4 182,72 lei(TVA inclus)

KIT TESTARE DURITATE APA set 100 stripsuri

Caracteristici
Ambalaj set 100 stripsuri
Cod producator ACLBXKDT1
Model apa

Sus

KIT TESTARE DURITATE APA

Cu ajutorul kit-ului de testare a duritatii apei puteti verifica in mod rapid continutul de saruri de calciu si magneziu prezente in aceasta. Acesta analiza semicantitativa, printr-o simpla comparatie vizuala, va permite sa luati hotarirea corecta in privinta tratarii apei pe care o folositi in sistemul termic. Fiecare kit contine stripere speciale pentru un numar de 100 determinari.

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Departamentul tehnic al echipei Calor.ro isi doreste sa mentina informatiie referitoare la KIT TESTARE DURITATE APA set 100 stripsuri cat se poate de actuale, dar se poate intampla ca, uneori, acest lucru sa nu se realizeze.....
Puteti oricand sa contactati echipa de specialisti ai S.C. CALOR SRL pentru a fi clarificate acele lucruri sau contactati www.Calor.ro.
Va trebui sa ne indicati modelul echipamentului - de exemplu: KIT TESTARE DURITATE APA set 100 stripsuri - Antigel centrale termice si solutii curatare.

© www.calor.ro 2019 | ANPC

Desktop version


Centrale termice, Climatizare, Ventilatie, Automatizari, Tratare / Epurare apa, Piscine - preturi de importator